Influencern Victoria Törnegren ska bli mamma – igen

”Har kämpat under en längre tid”

Influencern Victoria Törnegren visar upp gravidmagen.
Influencern Victoria Törnegren visar upp gravidmagen.

Bloggaren Victoria Törnegren väntar sitt andra barn.

Hon och maken Erik Forsgren visar upp bebiskulan på sin Instagram.

– Vår önskan blev äntligen verklighet och vi är mer än tacksamma, skriver influencern.

Influencerparet Victoria Törnegren, 29, och Erik Forsgren, 31, väntar sitt andra barn. Tillsammans har de dottern Ellie, 3, sedan tidigare. På sina Instagram-konton skriver dem om bebislyckan.

”Jag blir så sentimental bara av att skriva dessa ord, vår familj ska bli större. Vår önskan blev äntligen verklighet och vi är mer än tacksamma”, skriver Victoria Törnegren i ett inlägg där dottern ses pussa på hennes bebiskula.

”Familjenyheter! Så glad att berätta att vår familj växer. Kan inte vänta tills jag får träffa den lille”, skriver Erik Forsgren.

Kommentarsfältet fylldes snabbt med lyckoönskningar från bland annat Kenza Zouiten, 29, Janni Olsson Delér, 31, och Bianca Ingrosso, 26.

Har podcast med systern

Till Aftonbladet skriver Victoria att paret länge försökt att bli gravida.

”Vi är såklart otroligt glada och tacksamma över att äntligen vara gravida igen, det är något vi velat och kämpat för under en längre tid. Så fantastiskt att denna gång få uppleva det tillsammans med vår dotter
som längtar så efter att få bli storasyster”, skriver hon i ett mejl.

Victoria Törnegren har närmare 700 000 följare på sin Instagram och driver parallellt bloggen victoriatornegren.se. Tillsammans med systern och influencern Alexandra Bring, 31, har hon podden ”Två systrar en podd”.

A post shared by Erik Forsgren (@erik.forsgren)
Publisert:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN