Därför sjöng aldrig Johanna Nordström utan mask i ”Masked singer”

TV4:s ord efter tittarnas besvikelse

Johanna Nordström fick aldrig sjunga utan sin mask i succéprogrammet ”Masked singer”.

Nu förklarar TV4 varför komikern tvingades lämna direkt.

”Det är så formatet ser ut”, skriver programmets exekutiva producent Anika Beclijevski i ett sms.

Det blev Draken och Sjöbjörnen som fick lämna ”Masked singer” i semifinalen. Under Sjöbjörnens mask dolde sig producenten och ”Idol”-jurymedlemmen Anders Bagge, 53. Bakom Drakens mask fanns komikern Johanna Nordström, 25.

Sjöng aldrig utan mask

Tidigare har de som åkt ur programmet alltid fått sjunga en låt utan masken på. Anders Bagge avslutade hela semifinalen med att än en gång uppträda med låten ”Without you” av David Guetta och Usher. Men när Johanna Nordström tvingades lämna tidigare under kvällen sjöng hon aldrig en sista låt utan mask, utan gick direkt ut från scenen.

Många tittare blev besvikna, och i Aftonbladets ”Masked singer”-chatt undrade många varför hon inte fick sjunga en sista gång.

”Men, varför fick vi inte se Johanna sjunga utan mask?”

”Lite synd att inte Johanna fick sjunga om, utan mask.”

”Ska inte Johanna sjunga utan masken?” löd några av kommentarerna.

Johanna Nordström lämnade först

Anika Beclijevski är exekutiv producent för ”Masked singer” och hon förklarar varför Johanna Nordström aldrig fick sjunga utan mask. Det ska helt enkelt ha berott på att komikern åkte ut före Anders Bagge i programmet.

”Det är så formatet ser ut, att det enbart är den sista som åker ut som sjunger utan mask”, skriver Anika Beclijevski i ett sms via programmets pressansvariga.

Aftonbladet har sökt Johanna Nordström som i en tidigare intervju sagt att hon aldrig skulle våga sjunga framför en publik utan sin drakdräkt.

– Jag kommer aldrig att sjunga framför folk. Jag är för feg. Det är så naket och skört med just sång, jag får för mycket prestationsångest när det kommer till den biten.

”Masked singer” sänds på TV4 och på TV4 play fredagar klockan 20.00.

Anders Bagge sjöng efter att han åkte ut – men inte Johanna Nordström.
Anders Bagge sjöng efter att han åkte ut – men inte Johanna Nordström.
Publisert:

LÄS VIDARE