Stor tittarilska mot ”Big brother” – efter Judiths agerande

Tvingade sig på deltagare – får inget straff

Judith Nodby försökte suga på en deltagares fötter.
Judith Nodby försökte suga på en deltagares fötter.

Judith Nodby slet av en deltagares kjol och försökte kyssa hennes fötter.

Nu rasar tittarna mot hennes beteende i ”Big brother” – men hon får inget straff av produktionen.

”Det kommer inte att leda till några vidare konsekvenser”, skriver Joel Bendrik, exekutiv producent, i ett sms.

Natten till söndag stod Judith Nodby, 27, för en rad närmanden mot andra deltagare, som fick tittarna att rasa i kommentarsfälten på programmets sociala medier. Flera av Aftonbladets läsare har också reagerat på händelserna.

”Big brother”-deltagaren försökte under leken ”sanning och konsekvens” att suga på Emelie Svenssons, 24, fötter trots att hon skrek ”nej” och visade ”tumme ner”-tecken. Nodby ska också ha dragit ner kjolen på henne när hon i panik försökte ta sig från situationen och rummet.

Senare under natten ska Judith Nodby också ha krupit ner hos den sovande Tanja Ingebretsen Kallin, 23, och börjat kyssa henne, enligt flera av kommentarerna på sociala medier.

”Hur kommer det sig att inte Judith får lämna huset när Emelie gör tummen ner och tvingar sig på henne. Hur skulle man se det om någon av killarna gjorde det”, skriver en tittare i kommentarsfältet på ”Big brothers” Instagram.

Under natten till söndagen väckte Judith Nodby ilska hos tittarna.
Under natten till söndagen väckte Judith Nodby ilska hos tittarna.

Straffas inte

”Hade det varit omvänd situation, att det var killarna som hånglat upp tjejer som inte vill hade det fått stora konsekvenser. Sjukt dåligt att det ska vara skillnad”, skriver en annan på programmets Facebooksida.

”Big brothers” exekutiva producent, Joel Bendrik, säger att Judith Nodby inte kommer att straffas för nattens händelser.

”Deltagarna lekte lekar och Judith fick en tillsägelse för sitt beteende. Vi har pratat med alla inblandade och de mår bra. Det kommer inte att leda till några vidare konsekvenser”, skriver han i ett sms.

Publisert:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN