Bianca Ingrosso

Bianca Ingrosso bekräftar: Gjort slut med Phillipe Cohen

Efter ryktena: ”Det kommer kanske inte som en chock”

Av: 

Natalie Demirian

NÖJE

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har gjort slut.

Det bekräftar Bianca Ingrosso i en Youtubevideo.

– Jag är ju inte i ett förhållande tillsammans med Phillipe längre. Det kommer kanske inte som en chock, säger hon.

Ryktena om att Bianca Ingrosso, 26, och Phillipe Cohen, 26, har gjort slut har florerat länge.

Nu bekräftar Bianca Ingrosso uppbrottet. I en ny Youtubevideo säger tv-profilen och influencern att hon egentligen inte vill berätta om att de har gjort slut, men väljer nu att göra det ändå.

– Det som har hänt det senaste halvåret i mitt liv har jag verkligen velat behålla privat. Det finns egentligen ingen anledning eller regel på att jag ska berätta det. Jag är ju inte i ett förhållande tillsammans med Phillipe längre. Det kommer kanske inte som en chock, eftersom vi har gjort slut ett antal gånger.

Bianca Ingrosso bekräftar uppbrottet i en Youtube-video och kan inte hålla tårarna borta.

Hon fortsätter.

– Det vill jag absolut inte heller skämta bort. Det har varit vår resa. Vi har gjort det vi har behövt göra för att må bra i stunden och det har varit att lämna varandra. Vi har älskat varandra och har varit alldeles för förälskade och kära i varandra och sedan gått tillbaka till vårt förhållande. Vi har haft en hel del problem som alla andra har i förhållanden, och vi har inte riktigt kunnat hantera det.

”Mått dåligt”

Hon säger att de gjorde slut för ”väldigt många månader sedan”.

– Jag har mått till och från, bra, jag har mått dåligt, jag har lärt känna nya sidor av mig själv, jag har insett mycket saker, jag har gjort ett enormt arbete med min psykolog.

Phillipe Cohen och Bianca Ingrosso på premiären av Pernilla Wahlgrens show ”Hybris”.

Bianca Ingrosso säger också i videon att hon vill få det sagt för att hon inte orkar se alla frågor och rykten om att de har gjort slut.

– Jag kan säga så här. Jag kommer för alltid att älska Phillipe. Han är fortfarande familj, min bästa vän, och jag tror aldrig att jag kommer att släppa honom. Jag tror aldrig att jag och Phillipe kommer att släppa varandra. Vi älskar varandra, har fortfarande väldigt mycket kärlek och känslor för varandra och är långt ifrån över varandra.

”Mellan mig och Phillipe”

Hon ber sina följare att sluta spekulera och skriva sina åsikter om uppbrottet på sociala medier.

– Det här är bara någonting mellan mig och Phillipe. Självklart önskar jag att det inte såg ut så här. Men det är det bästa för oss just nu i alla fall. Men som sagt, jag tror aldrig att jag och Phillipe kommer att stänga dörren för varandra, vi har en enorm dragningskraft till varandra och enormt mycket kärlek och känslor för varandra.

Bianca Ingrosso.

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har gjort slut flera gånger tidigare under sitt förhållande, och Bianca Ingrosso säger i videon att uppbrotten aldrig har berott på att känslorna har svalnat.

– Jag kommer alltid att älska Phillipe och jag önskar honom all lycka och gott i livet. Jag vill verkligen inte börja gråta, men herregud vad jag älskar den människan. Han har gett mig de finaste ögonblicken jag någonsin fått uppleva. Vår resa har varit en bergochdalbana men jag önskar typ inte att något annorlunda hade hänt förutom så klart anledningen till varför vi gjorde slut nu, säger hon och börjar gråta.

Tv-profilen säger att hon har haft ett tufft år 2020 och att mycket hände som gjorde att hon hatade sig själv som aldrig förr. Nu jobbar hon hårt på att älska sig själv, säger hon.

– Vi får se var framtiden bär. Men just nu är det så här.

Aftonbladet har sökt Phillipe Cohen.

ANNONS

Muminmuggen Fiske finns nu till ett rabatterat pris hos Nordic Nest - köp den idag!

Extern länk från Nordic Nest

Gå till rabatten

Publisert:

LÄS VIDARE

Bianca i tårar över hatet: ”Mår verkligen inte bra”

ÄMNEN I ARTIKELN

Bianca Ingrosso