Musik

Influencern Anita Looström, 81, ger sig in i musiken

Lady Silver släpper musikvideo

Av: 

Claes Olsson

NÖJE

Nu ger sig en av Sveriges äldsta influencers in i musiken. Det är 81-åriga Anita ”Lady Silver” Looström som nu släpper en musikvideo.

– Ålder sitter mest i huvudet och musik kan göra dig yngre, säger hon.

Influenceryrket är inte bara för unga. Det visar 81-åriga Anita Looström som på Instagram kallar sig för Lady Silver. Där följer över 10 000 personer hennes vardag.

– Jag hade aldrig kunnat förvänta mig att så många unga skulle vara intresserade av mitt liv och följa en gammal tant. Det är ju fantastiskt, säger hon.

Uppenbarligen är det många som bryr sig. Kanske på grund av hennes avslappnade inställning.

– Jag tar inte det här så allvarligt. Om jag gör bort mig så ”so what”. Jag tar det bara med en klackspark.

Musikvideo – ett klassiskt influencerkliv

Nu tar hon ytterligare ett steg av klassisk influencerkaraktär. Hon ger sig in i musiken och släpper dessutom en musikvideo.

– Jag gör det här för att det är roligt, men lika mycket för att visa att det aldrig är för sent att börja leva livet, att ta vara på möjligheter och förverkliga sina drömmar. Ålder sitter mest i huvudet och musik kan göra dig yngre i både sinnet och kroppen. Jag vill gärna göra mer musik och har redan fått förfrågningar om spelningar, säger Anita Looström.

Låten heter kort och gott ”Lady Silver” och texten går till stor del ut på att man ska ”leva livet”. Inte helt oväntat, med tanke på att Anita Looström är så tydlig med att åldern bara är en siffra och att det aldrig är för sent att lära sig nya saker.

Spelade live på Summerburst

Låten och videon är producerad tillsammans med artisten Victor Crone och elektronikföretaget Samsung. Lady Silver har tidigare arbetat med företaget – och nu hoppas hon på att samarbetet ska leda till en framtida karriär inom musiken. För ett par månader sedan debuterade hon som dj på festivalen Summerburst. Kanske blir det fler tillfällen nu.

– Jag hoppas det. Det vore superkul.

Låten ”Lady Silver” finns att höra på Spotify.

ANNONS

Hitta dina favoriter bland hundratusentals ljudböcker - prova Nextory gratis i 30 dagar!

Extern länk från Nextory

Gå till kampanjen

Publisert:

LÄS VIDARE

Oscar Stembridge, 11, om succén i ”Allsång på Skansen”

ÄMNEN I ARTIKELN

Musik

Influencers

Pensionärer

Samsung

Summerburst

Victor Crone