Sigrid Bernsons ord om ”Farmen VIP”

”Trevligt om de visade när man jobbade lite”

avAlex Hartelius

Sigrid Bernson är inte helt nöjd med hur saker och ting framställs i ”Farmen VIP”.

Det säger hon på sin Insta-story, enligt tidningen Hänt.

– Jag tänkte bara säga att det var inte bara killarna som jobbade och tjejerna var i köket, säger hon.

Sigrid Bernson hade en del synpunkter sedan hon sett senaste avsnittet av ”Farmen VIP”.

I avsnittet får deltagarna besök av två nya utmanare, Isabel Adrian och Christian ”Kicken” Lundqvist, och de etablerade farmarna sätter dem i arbete direkt.

”Kicken” får bland annat hugga ved, vilket han tycker är väldigt jobbigt.

– Det är en jädra massa prylar som ska sågas. Eller prylar, stockar, som ska vara klart tills i morgon. Sen så tyckte jag mig höra nånting om att det skulle göras bearnaisesås och aioli och såna grejer, säger han i programmet och fortsätter:

– Det lät ju i och för sig rätt trevligt, så nån står väl säkert och pysslar med det medan en annan står och sågar så att svetten sprutar och ryggen knakar. Men det är som det ska vara. Det är ju rättvist.

1 av 2 | Foto: TV4
Sigrid Bernson.

”Min rygg knakade också”

Men Sigrid Bernson är inte helt nöjd med hur saker och ting framställs i programmet.

– Jag tänkte bara säga det var inte bara killarna som jobbade och tjejerna var i köket, även om det verkar som det i det här programmet, säger Sigrid Bernson på sin Instagram-story, enligt Hänt.

Hon säger vidare att hon också jobbade hårt.

– Jag hjälpte ”Kicken” att hugga ved, men det visade de dock inte. Men jag högg ved så min rygg knakade också, säger Sigrid och fortsätter:

– Det hade varit trevligt om de visade när man jobbade lite.

Nöjesbladet har varit kontakt med Sigrid Bernson som i ett sms skriver att det inte handlar om någon kritik mot just produktionen.

Anders Edholm, pressansvarig för ”Farmen VIP”, skriver i en kommentar:

”I ’Farmen VIP’ är det flera dagars inspelningar som ska klippas ned till ett avsnitt. Så det är tyvärr omöjligt att få med precis allt. Men Sigrid har rätt i sak, årets deltagare var i regel väldigt bra på att ta ansvar och dela på arbetsuppgifterna”.

ARTIKELN HANDLAR OM