Orlando Bloom

Orlando Bloom kan spela Joe Exotic i ny film

Aktuell för huvudrollen som ”Tiger king”-stjärnan

Av: 

Torbjörn Ek

Joe “Exotic” Maldonado-Passage.
Joe “Exotic” Maldonado-Passage.

NÖJE

Orlando Bloom kan spela den excentriska zooägaren Joe Exotic i en ny film, rapporterar The Sun.

– Diskussionen om en film har bara börjat, men de tror på idén, speciellt om de får en stor stjärna som Orlando med sig, säger en källa till tidningen.

Netflixdokumentären ”Tiger king: Murder, Mayhem And Madness” har gjort succé sedan premiären i mars och nu kan Orlando Bloom, 43, komma att spela seriens centralgestalt i en ny spelfilm, uppger The Sun.

Den excentriska zooägaren Joe Exotic, 57, avtjänar just nu ett 22-årigt fängelsestraff för anstiftan till mord. Samtidigt planerar filmproducenter på filmbolaget 20th century fox för en film om Exotic, som egentligen heter Joseph Maldonado-Passage, och hans fejder med andra zooägare och tigeruppfödare i USA.

– Filmbolagen undersöker möjliga projekt som de kan sätta igång med så snart som möjligt och de anser att ”Tiger king” är den perfekta storyn, säger en källa till The Sun.

Orlando Bloom har själv spätt på ryktena om sig själv i rollen som Joe Exotic.

Lagt upp bild på sig själv som Joe Exotic

– Seriens popularitet är oöverträffad och de tror att en spelfilm om det skulle kunna bli ännu mer dramatisk. Filmen skulle kunna belysa delar bakom kulisserna som inte visats i Netflix-serien.

Att döma av källans kommentarer är Orlando Bloom ett önskenamn, just för sin popularitet hos filmpubliken.

– Diskussionen om en film har bara börjat, men de tror på idén, speciellt om de får en stor stjärna som Orlando med sig. De tror att han verkligen kan göra Joe rättvisa på filmduken, säger källan till The Sun.

Orlando Bloom har själv spätt på ryktena om sig själv i rollen som Joe Exotic genom att publicera en så kallad meme på sin Instagram där hans eget ansikte klippts in på en bild av zooägaren.

ANNONS

Få naturligt vitare tänder hemma! Om du beställer idag kan du påbörja din behandling inom 1-2 dagar!

Extern länk från Dentway

Köp här!

Publisert:

LÄS VIDARE

”Tiger king”-profilen i stor intervju: ”Min hämnd på Joe Exotic”

ÄMNEN I ARTIKELN

Orlando Bloom

Netflix

Joseph ”Joe Exotic” Maldonado-Passage

Tiger king (dokumentärserie)