Britney Spears: Managern trakasserar mig

Anklagas för att hota stjärnans mamma

avLinn Elmervik

Efter kraschen: Britney Spears ansöker om besöksförbud för sin före detta manager Sam Lufti.

Stjärnan uppger att Lufti trakasserar henne och hennes familj.

Britney Spears, 37, lämnade in en ansökan om besöksförbud till domstolen i Los Angeles i tisdags, rapporterar TMZ.

Enligt artisten har ex-managern publicerat nedsättande och hotfulla kommentarer om henne i sociala medier efter att hon lades in på en psykiatrisk klinik i början av april. Han har samtidigt påstått att Spears var inspärrad på kliniken mot sin vilja.

Vill sälja stjärnans saker

Sam Lufti ska också ha skickat sms till Britney Spears mamma Lynne Spears och anklagat henne för att inte försöka hjälpa sin dotter att bli frisk. Enligt domstolsdokumenten har han erbjudit Lynne pengar för att ta över förmyndarskapet från Britneys pappa.

Lufti ska också ha hotat att sälja lådor fulla av Britneys gamla ägodelar som han sparat från tiden som hennes manager i början av 2000-talet.

Mamman: Han drogade Britney

Det är inte första gången Sam Lufti anklagas för att försämra Britneys hälsa. Lynne Spears har tidigare hävdat att ex-managern drogade Britney regelbundet innan hennes sammanbrott 2007.

Samtidigt kräver Lynne Spears att få mer insyn i Britney Spears vård. Mamma har vänt sig till domstolen för att få stjärnans pappa Jamie Spears att låta henne ta del av dotterns behandlingsplan. Pappan har varit Britneys förmyndare sedan 2010.

ARTIKELN HANDLAR OM