Elin Härkönens ord om nya kärleken: ”Gick inte att förneka”

Elin Härkönen.
Elin Härkönen.

Efter några tuffa månader har Elin Härkönen hittat kärleken på nytt.

Nu berättar hon om den stora lyckan.

– Det känns helt fantastiskt. Jag trodde ju inte det för ett år sen om man säger så, säger hon till Hänt.

Häromdagen satte Elin Härkönen, 27, fem plus på sitt kärleksliv i Aftonbladets intervjuserie ”Plus på livet”.

För Hänt berättar hon nu mer om relationen.

– Det känns helt fantastiskt. Jag trodde ju inte det för ett år sedan om man säger så. Då såg man ju bara svart och kände att man aldrig mer skulle lita på någon eller släppa in någon på livet igen. Man hamnar ju gärna i de tankebanorna. Så det är klart att det varit läskigt att släppa in någon igen men det känns jättebra, säger hon.

Var vänner först

I maj bröt hon kontakten med ex-pojkvännen Paolo Roberto, 52, efter att hon hört honom resonera om sexköpet i en podcast.

”Det finns så mycket jag skulle vilja skriva. Men får knappt fram ett ord. Jag orkar inte med mer spekulationer, skvaller och falska rykten. Vi är inte tillsammans, punkt”, skrev hon i ett blogginlägg.

Istället började hon ty sig till en vän, men upptäckte snart att det fanns gnistor mellan dem.

– Vi har varit vänner först och liksom klickade superbra och mådde så bra med varandra. Båda gick igenom lite jobbiga perioder i livet och vi fann stöd hos varandra, men vi tänkte ju inte att det skulle bli något mer. Och jag tror nog båda också kände att man inte riktigt vågade, säger hon till Hänt och fortsätter:

– Men sen gick det liksom inte att förneka att vi kände mer.

Vill hålla det privat

Men än vill hon inte dela med sig av vem den nya kärleken är. Till Hänt säger hon att det viktigaste just nu är att de mår bra med varandra, och dessutom har hon tagit lärdom från sitt tidigare förhållande.

– Jag har provat den grejen med att alla vet om mitt privatliv och det har varit jättejobbigt, så jag har valt att ta det väldigt försiktigt. Och när jag känner att jag vill dela med mig av mer så kommer jag göra det, säger hon till Hänt.

– Jag ser väldigt ljust på framtiden. Jag älskar som sagt att jobba och jag är väldigt förväntansfull och nyfiken på vad som komma skall. Jag har lagt allt gammalt bakom mig och nu vill jag titta framåt, sa hon tidigare i veckan till Aftonbladet.

Rockbjörnen
Publisert:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN