Youtube-stjärnan hittad död – utreddes för pedofili

PC Siqueira blev 37 år gammal

Uppdaterad 2024-01-03 | Publicerad 2024-01-02

Youtubestjärnan utreddes för pedofili.

Nu har PC Siqueira hittats död i sin lägenhet.

Paulo Cezar Goulart Siqueira, känd som PC Siqueira på Youtube där han har över två miljoner följare är död, skriver The Sun.

Han blev 37 år gammal.

Enligt sajten ska Youtuberns ex-flickvän ha hittat honom död i hans lägenhet i Brasilien förra veckan och bett en granne om hjälp med att ringa polisen.

Rättsläkare ska ha bedömt dödsfallet som ett självmord.

Anklagades för pedofili

Siqueira utreddes för tillfället för pedofili efter att han anklagats för att ha delat olämpliga bilder på barn. Bland annat har ett anonymt konto på X lagt upp en skärminspelning där Youtubern syns prata med en vän om det han anklagats för.

Han har sedan start nekat till anklagelserna och menat att någon ”kriminell” är ute efter att sätta dit honom för något han ”aldrig har begått”.

2021 lades förundersökningen ned, eftersom det inte funnits tillräckligt med bevis. Men tidigare i december gick polisen ut och bekräftade att den återupptagits.

Har försökt begå självmord tidigare

I mars i år räddades han av brandmän från ett självmordsförsök.

Dagen efter gick han ut på sociala medier och berättade för följarna att han ”avslöjat” sig själv och sin partner ”felaktigt”, vilket ledde till att han inte ville leva mer.

”Jag räddades av brandkåren och jag är verkligen tacksam för den speciella vänligheten från sergeanten som följde med mig. Jag mår bra och är säker”, skrev han då.


Läs mer om Guldbaggens publikpris och de nominerade filmerna här.

ANNONS

Följ ämnen i artikeln