R’n’b-stjärnan anklagas för sexövergrepp – ska ha drogat kvinnor på fest

Trey Songz i blåsväder igen

Publicerad 2023-10-19

Två kvinnor stämmer r’n’b-stjärnan Trey Songz för sexuella övergrepp.

Kvinnorna uppger att de blev drogade på en födelsedagsfest hemma hos artisten – och vaknade av att han förgrep sig på dem.

Övergreppen ska ha begåtts i Los Angeles i augusti 2015, skriver TMZ.

De två kvinnorna uppger att de träffade Trey Songz, 38, vars riktiga namn är Tremaine Aldon Neverson, första gången när de såg honom uppträda i juni 2015. Senare samma kväll menar de att de bjöds in till en efterfest arrangerad av honom. I augusti bjöds de in till stjärnans födelsedagsfest.

I stämningsansökan säger kvinnorna att de to en Uber hem till Trey Songz och tvingades lämna ifrån sig sina telefoner i dörren för att bli insläppta. Väl inne var majoriteten av gästerna kvinnor och de uppger att de kände sig pressade att dricka alkohol från redan öppnade flaskor. Snart började de två kvinnorna känna sig kraftigt berusade och de tror därför att de blev drogade av stjärnan.

Trey Songz

Tog upp dem till ett sovrum

Kvinnorna ska ha suttit i en soffa vid poolen när Trey Songz tog med dem till ett sovrum på övervåningen där de förlorade medvetandet. Nästa morgon vaknade de, nakna, av att artisten tvingade sig på dem. Den enda kvinnan uppger att Songz gav henne oralsex mot hennes vilja och den andra att han förde upp sina fingrar i hennes underliv.

Efteråt ska stjärnan ha uppmanat kvinnorna att ta en dusch tillsammans med honom, och blivit vansinnig när de vägrade.

– Ni är små jävla tjejer. Lämna mitt hus, ska han ha skrikit.

Songz ska först ha vägrat lämna tillbaka kvinnornas telefoner, men en säkerhetsvakt grep in och gav dem till dem innan de tog sig därifrån.

 Trey Songz

Stjärnan nekar

Trey Songz själv nekar till anklagelserna.

– Det här är ytterligare ett exempel på när nästan ett decennium gamla anklagelser dras upp för att dra nytta av Kaliforniens nya konstitutionella tvivelaktiga lag. Vi ser fram emot att Trey ska få rentvå sitt namn i rätten, säger hans advokat Michael Freedman till TMZ.

Det är inte första gången artisten är i blåsväder. I juni i år rapporterade TMZ att han stämts för sexuella övergrepp efter att en kvinna uppgett att han dragit ner hennes bikini och blottat hennes bröst på en fest 2013. I februari stämdes han av ytterligare en kvinna som anklagade honom för att ha våldtagit henne 2016.

ANNONS

Följ ämnen i artikeln