Ariana Grandes fina gest – besökte terror-offer på sjukhus

avMathilde Albinsson

Publicerad:
Uppdaterad:

Ariana Grande överraskade under fredagskvällen ungdomar som vårdas på sjukhus för sina skador efter terrorattacken i Manchester.

Hon delade ut presenter, kramar och pussar till de chockade barnen.

”Jag fick träffa min drottning i dag”, hälsar 10-åriga Jaden Farrell-Mann via sin mammas Twitter efter mötet.

Foto: Richard Shotwell / AP
Ariana Grande.

Ariana Grande besökte under fredagen den 10-åriga Jaden Farrell-Mann, som föll offer för terrorattacken i Manchester. Hon skadades svårt, med frakturer på båda benen.

Artistens visit kom som en total överraskning för flickan.

– Jaden satt bara och tittade på tv när hon kom in. Hon blev helt förvånad! Det var en fullkomlig överraskning, berättar Jadens mamma för the Manchester Evening News Report och fortsätter:

– Hon har alltid ett stort leende, men nu blev det ännu större. Ariana gav henne en kram och en puss, hon var orolig. Det var helt fantastiskt att se, hon blev så glad.

Efteråt twittrar flickan själv om mötet via sin mammas konto:

”Jag fick träffa min drottning i dag. Jag älskar dig!”

Superstjärnan besökte även andra ungdomar som vårdas på sjukhuset efter attacken. Hon delade ut presenterar och signerade deras t-shirts, skriver tidningen.

22 personer dog och ett 60-tal skadades när en självmordsbombare utlöste en bomb på Ariande Grandes konsert i Manchester. Nu är popstjärnan tillbaka i staden för att hålla en välgörenhetskonsert under söndagen. Med sig har hon gästartister som Coldplay, Justin Bieber, Miley Cyrus och Take That. Pengarna ska skänkas till offren och deras familjer.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM