One Love Manchester – hyllningskonserten efter terrorn

Ariana Grande från scen: ”Er kärlek är medicinen vi behöver”

Av: 

Mathilde Albinsson

NÖJE

Kvällens välgörenhetskonsert blev känslosam.

Ariana Grandes senaste spelning i Manchester slutade i ett blodbad. Från scenen delade hon med sig av ett starkt möte med ett av offrens mamma.

– Jag började gråta och gav henne en stor kram. Då sa hon, gråt inte, för Olivia hade inte velat att du skulle gråta, sade Ariana Grande under konserten.

Cirka en timme in i konserten äntrade Ariana Grande scenen för första gången. Hon framförde ”Be alright” och ”Break free”. Den senare avslutades med ett rosa konfettiregn. Då brast det för artisten, som började gråta.

– Jag vill bara ta tillfället i akt och tacka alla som har kommit hit i kväll. Kärleken ni visar upp är medicinen världen behöver just nu, sade hon från scenen.

Och lite senare delade popstjärnan med sig av en känslosam historia om 15-åriga studenten Olivia Campbell, som blev ett av terrordådens 22 offer. Ett par dagar före konserten träffade Ariana Grande Olivias mamma.

– Jag började gråta och gav henne en stor kram. Då sa hon, gråt inte, för Olivia hade inte velat att du skulle gråta.

Mamman lät även hälsa att Olivia hade velat höra Ariana Grandes ”hits”, och därför lät artisten meddela att hon stuvat om i spelschemat för att kunna framföra ”Side by side” för Olivias skull och alla andra som föll offer i terrordådet.

ANNONS EXTERN LÄNK

Jämför lån med Advisa – låna pengar enkelt och sänk din ränta.

Advisa

Publisert:

LÄS VIDARE

Rapparen Mac Miller är död – tros bero på överdos

ÄMNEN I ARTIKELN

One Love Manchester – hyllningskonserten efter terrorn

Dådet i Manchester

Ariana Grande