Jill Johnson blir programledare i Mix Megapol

Jill Johnson, 43, har ett nytt jobb.

Artisten får ett eget program i radiokanalen Mix Megapol.

– Jag kommer att klämma in någon skön låt av mig själv i den perfekta mixen, säger hon i ett pressmeddelande.

Jill Johnson leder redan tv-succén ”Jills veranda” i SVT. Nu tar hon sig an radiopubliken också. Från och med i dag leder sångerskan ett eget program i Mix megapol.

Jill Johnsons presskontakt hälsar att hon inte svarar på några frågor från journalister på grund av inspelningen av kommande ”Jills veranda”. I ett pressmeddelande lämnar artisten dock en kommentar:

Jag kommer att klämma in någon skön låt av mig själv i den perfekta mixen, men också lite favoriter med andra artister.

Perrelli har lett

”Jill Johnson på Mix Megapol” sänds varje vardag klockan 10.00, från och med i dag och fram till sommaren.

– Det känns helt fantastiskt, vi har spelat Jills musik under många års tid och hon är extremt folklig. Hon kommer också vara med på en konsert vi arrangerar med GES och Darin 10 juni, säger Alexander Lindahl, programchef på Mix Megapol.

Tidigare har bland andra Måns Zelmerlöw och Charlotte Perrelli lett egna program på kanalen.

– Darin var fram till förra veckan, från 1 juli har vi ännu en av våra absolut största artister, från 1 augusti har vi en man som är mest svensk sommar av alla artister. September är på gång, vår ambition är att ha en artist i månaden under hela 2017, säger Alexander Lindahl.

Lägger ni stora pengar på att värva artister?

– Nej, inte mycket. Det är artister vi har en lång relation till. Vi försöker hela tiden hålla ner kostnaderna, men det är värt otroligt mycket för oss.

Spelar in ny SVT-säsong

Jill har sänt två säsongen av musikprogrammet ”Jills veranda” och gästats av artister som Veronica Maggio, Magnus Carlson och Kristian Gidlund. Den tredje säsongen sänds på SVT i november. I den får hon besök av Maxida Märak, Mia Skäringer, Lisa Nilsson, Ana Diaz, Dregen och Erik Lundin.

Publisert:

LÄS VIDARE