Diggiloo diggiley – giftermål för Herreys

”Jag känner mig mer kär i Marie nu än för trettio år sedan”

För tre år sedan friade Richard Herrey till sin Marie inför hela
kändiseliten.
Nu kan Nöjesbladet avslöja att de gifter sig på Maldiverna i
november.
– Det känns fantastiskt, säger Richard.

För lite mer än trettio år sedan bestämde sig schlagerprofilen Richard Herrey, 53, och hans Marie för att de skulle gifta sig. Så skedde, men det
föranleddes inte av något frieri från Richards sida. Förklaringen lyder ”det bara blev så”.

I december 2015 överraskade Richard sin Marie med ett storslaget frieri inför hela kändiseliten när Hard Rock Café i Stockholm fyllde trettio år, samma ställe där han även är general manager.

Nu kan Nöjesbladet berätta att frieriet nu resulterar i att de förnyar sina äktenskapslöften. Det sker under en semesterresa till Maldiverna i november.

– Ja, det är väl tänkt så. Det känns fantastiskt och Marie fyller femtio i januari så vi slår ihop det. Barnen har velat att vi ska göra något tillsammans så vi passar på att umgås alla barn och barnbarn, fira Marie och sen göra det här.

”Mer kär i Marie nu än för 30 år sedan”

Richard poängterar att allt är uppstyrt från tjejernas håll, döttrarna och Marie har hållit i alla trådar och planerat allt.

Själva bröllopsakten ska äga rum nedanför det resort där de ska bo. Det blir ett avslappnat barfotabröllop på stranden som enligt dem själva ska kännas lättsamt.

– Jag ska absolut inte ha någon brudklänning på mig utan det blir en enkel sak utan krusiduller, säger Marie Herrey.

Paret har faktiskt haft sina svårigheter under de här trettio åren. Två gånger har de tagit paus i sitt förhållande, men nu är de säkra på att de vill leva ihop resten av livet.

– Jag känner mig mer kär i Marie nu än för trettio år sedan. Man lär känna varandra och det blir bara bättre och bättre, förklarar Richard.

”Vill vara med och påverka”

Vid sidan om sitt jobb som radiopratare på en reklamradiokanal och det som general manager på nämnda Hard Rock Café så kandiderar Richard till riksdagen för Moderaterna. Det är helt klart, men vilken plats på själva riksdagslistan han får bestäms nästa månad. Det kan infalla när han är på Maldiverna.

– Det klubbas när jag är borta, men jag får nog hintar om vilken plats det blir lite innan. Det kan bli fyrtioett, fjorton eller plats fyra, men jag vill hur som helst vara med och påverka, avslutar Richard.

Publisert:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN