Danny Saucedo: ”Jag vill ha ett barn”

"Vill fostra en människa som blir bättre än mig"

avMathilde Albinsson

1 av 2 | Foto: TV4
Danny Saucedo.

Danny Saucedo vill bli pappa.

Han berättar öppenhjärtigt om sin barnlängtan i Nyhetsmorgon på TV4 under söndagen.

– Jag vill ha ett barn med Molly att kunna älska ihjäl, säger han i programmet.

Danny Saucedo, 31, har tidigare berättat om sina bröllopsplaner med Molly Sandén, 24, och att han gärna vill skaffa barn inom en snar framtid.

– Jag tänker väldigt mycket på föräldraskap. Jag tänker på hur min mamma var mot mig och min bror och hur mycket tid hon lade ner på oss. Hon stormade in saker i vårt huvud för hon ville att vi skulle få möjligheter i livet, men hon fick inget själv, säger han när han gästar Nyhetsmorgon på TV4.

”Hon är världens bästa morsa”

Danny Saucedos mamma dubbeljobbade för att kunna ge honom och hans bror möjligheten att prova olika aktiviteter och lära sig nya språk. Pappan var däremot frånvarande. Han berättar i programmet att barndomen har format hans syn på föräldrarollen.

– Jag har verkligen blivit sedd av min mamma. Hon är världens bästa morsa, men farsan fanns ju inte där och det var den jag ville åt. Det var där skon klämde.

Han funderar väldigt mycket på hur det skulle vara att bli pappa.

– Det är nästan så det är ohälsosamt. Jag har så mycket planer på hur jag ska bli som pappa. Jag vill ha ett barn med Molly att kunna älska ihjäl. Jag kanske har för höga krav. Jag ser fram emot att fostra en människa som blir bättre än mig, säger han till programledaren Jenny Alversjö.

ARTIKELN HANDLAR OM