Peg Parnevik om att förlova sig med kärleken: ”Jag är traditionell”

Av: Jakob Meijer

Publicerad:
1 av 2 | Foto: SVERIGES RADIO
Peg Parnevik och Filip Kaspersen Lamprecht.

Peg Parnevik är upp över öronen förälskad i sin pojkvän Filip Kaspersen Lamprecht.

Och får artisten själv bestämma får det gärna bli ett frieri inom en överskådlig framtid – det avslöjar hon i ”Vakna med NRJ”.

– Det har jag sagt. Jag tycker så. Jag menar, ”put a ring on it”, säger hon och skrattar.

Även om Peg Parnevik, 21, inte vill lägga någon press på sin respektive ser hon en framtid med Filip Kaspersen Lamprecht, 19.

– Klart vi är seriösa. Det måste vara så eftersom jag jobbar hela tiden, jag orkar inte ha någon och bara dejta runt. Antingen är jag singel eller så vill jag vara med någon jag verkligen älskar, säger hon i ”Vakna med NRJ”.

Kristin Kaspersen, en ”extramamma”

Då familjen Kaspersen och Parneviks umgåtts privat genom åren har Peg och Filip vuxit upp tillsammans. Svärmor Kristin Kaspersen beskriver Peg Parnevik som en ”extramamma”. Hon har även bara gått att säga om sin pojkväns mormor Barbro ”Lill-Babs” Svensson.

– Jag älskar henne!

Att hon hade känslor för Filip Kaspersen Lamprecht förstod hon för ett par år sedan. På en nyårsfest bestämde hon sig, trots syskonens protester, för att ge Filip en nyårskyss. Resten är, som hon säger, historia.

Peg Parnevik: ”Killen ska fråga min pappa”

Några barn lär det dock inte bli på ett tag.

– Han ska ju precis fylla 20 år, skrattar Peg Parnevik, som ändå inte utesluter en förlovning.

Och då förväntar sig Peg att det är pojkvännen som ställer frågan.

– Jag tycker inte det är ett måste, men jag är lite amerikanskt traditionell. Jag tycker om att killen ska fråga min pappa och hela grejen. Jag är så amerikansk på det sättet.

Publicerad:

LÄS VIDARE