Little Jinder tar bort Heaton-tatuering

Musikstjärnan tackar för en ”obeskrivligt ful” tatuering

1 av 3
Livesändning Facebook ”Breaking News med Filip & Fredrik”
NÖJE

Artisten Little Jinder blev i februari tatuerad av Heaton i ”Breaking news med Filip & Fredrik”.

Nu tar hon bort den – och postar kritiska inlägg på Instagram.

– Tack Heaton för en temporär OBESKRIVLIGT ful tatuering, skriver hon.

Artisten Little Jinder, 29, blev i början av februari tatuerad av e-sportaren Emil "Heaton" Christensen, 32, under en livesändning i ”Breaking news med Filip och Fredrik”. På armen fick hon med stora bokstäver EDSF tatuerat över armen. Det ska stå för ”E d så fel”. Och speciellt nöjd verkar hon inte ha blivit, för nu är tatueringen ett minne blott.

På Instagram postade Josefine Jinder under dagen ett inlägg där hon inte var nådig i tatueringskritiken mot ”Heaton”. Under en bild där den inplastade armen är synlig skriver hon:

”och tack @heaton för en temporär OBESKRIVLIGT ful tatuering, den e borta nu.... hoppas "magsjukan" blir bättre snart!!!”

Kritiserade Filip och Fredrik

Även programledarna Filip Hammar och Fredrik Wikingsson fick sig en känga i bildtexten.

”en annan fråga är varför jag jobbar gratis åt @breakingnewsff? Som Pelle sa "vad vore dom utan gäster att prata i mun på?" – när ska jag få lön av dom???????????????????? God natt @fwikingsson @larsfiliphammar har fan inte ens pengar till en kontantinsats #edsf hoppas ni #SOVERGOTT”

Laserborttagningen verkar inte ha blivit ett stort bekymmer för Little Jinder då hon också väljer att kritisera folk som på nätet beskriver hur smärtsamt det är.

Trodde laserborttagning skulle vara värre

”Kan härmed dementera alla jävla töntar (killar) på www som påstår att det gör "ont" att lasra bort en tatuering. Ni har ALDRIG upplevt själslig kamp eller fysisk smärta så håll er LÅNGT borta från diverse tangentbord (och forum på www, era snyftinlägg gjorde att jag trodde det skulle va värre än att typ ha en cysta som sprängs på ens äggstock eller helt vanlig mensvärk)!!!!!!!”, skriver hon på Instagram.

I nästa inlägg förklarar hon sedan att folk måste sluta ta allt bokstavligt.

Emil "Heaton" Christensen var nyligen med i den nionde säsongen av ”Mästarnas Mästare” i SVT.

ARTIKELN HANDLAR OM