Hon råkade hångla upp stekaren på jobbet

NÖJE

Olle Kvarnsmyr ÄR Dr kärlek och svarar på läsarnas frågor om allt som rör relationer

”På mitt jobb jobbar det en ganska dryg kille, lite åt stekarhållet. Vältränad och alltid klädd i snygg välsittande kostym. På en fjällresa med jobbet hamnade vi i säng”

Jag är en 32-årig kvinna, sambo med en ganska okej kille sedan två år. Jag har sett en framtid för oss med barn, hus och villa. Men så gjorde jag något väldigt dumt och konstigt för att vara mig. På mitt jobb jobbar det en ganska dryg kille, lite åt stekarhållet. Vältränad och alltid klädd i snygg välsittande kostym. På en fjällresa med jobbet hamnade vi i säng. Jag ska inte ljuga och säga att det inte var häftigt. Men jag hade enormt dåligt samvete över händelsen på väg hem. Jag bestämde mig för att hålla tyst och inte säga något till min sambo. Helgen därpå väckte sambon mig. Han var argare än vad jag någonsin sett honom. Heta kollegan hade messat mig över Facebook. Ett riktigt sexigt meddelande som min sambo tyvärr såg i vår gemensamma iPad. Han stack nästan direkt till en kompis och sa att han aldrig ville se mig igen. Det har nu gått sex veckor och han är lika omöjlig. Tyvärr bedrog även hans förre tjej honom vilket gjorde att han tog mitt misstag kanske lite extra hårt. Varför gjorde jag som jag gjorde och hur får jag honom tillbaka?

Skäms och se framåt

Du kanske vill höra att det finns något magiskt sätt att få honom tillbaka? Det finns det inte. Hans beteende efter att ha hört om ditt kuckelimuckande med stekarn på jobbet visar klart att han inte vill ha med dig att göra. Som jag ser det är er relation körd. Samtidigt är kanske det som hände bra för dig. Kanske du hånglade upp stekarn lite omedvetet för att få slut på relationen? I din första mening skriver du ”ganska okej kille”. Kanske du inte vill ha det ”ganska okej”? Hursomhelst är det enda du kan göra nu är skämmas och försöka se framåt.

Önskar du själv assistans av Dr Kärlek - mejla [email protected]

Missa inga visdomar - följ Dr Kärlek på Facebook för senaste råden

ARTIKELN HANDLAR OM

Dr Kärlek

Otrohet

Kärlek

Facebook

Relationer