Idol-Magnus om påstådda romansen: ”Är bara vänskap”

NÖJE

De har kommit varandra nära, romansryktena cirkulerar och de ska resa iväg ihop med två andra Idoldeltagare.

Men om det är kärlek mellan Magnus Schönberg och Olivia Åhs är de ännu inte säkra på.

– Kärlek börjar ju alltid med vänskap så vi får väl se, säger Olivia.

1 av 3 | Foto: TV4
Efter programmet var de båda glada över att ha klarat sig.

Idoldeltagarna Magnus Schönberg och Olivia Åhs har kommit varandra nära på kort tid under programmet. Och nu florerar romansrykten kring dem.

– Det är bara vänskap. Men vi umgås väldigt mycket. Vi är ju ganska lika som personer och det är lätt att skratta åt samma saker. Men det är inte kärlek... än, säger Magnus.

Olivia intygar att de två deltagarna funnit varandra men om det är vänskap eller något mer mellan dem vet hon inte ännu.

– Jag älskar ju honom som människa. Han är ju världens finaste person. Och kärlek börjar ju alltid med vänskap så vi får väl se. Frågan är väl vilken sorts kärlek det är. Om det är vänskap eller om det är mer. Det återstår väl att se efter helgen.

Åker på resa ihop

Idolerna har ledig lördag och söndag och då har Olivia planerat att åka hem till Västerås tillsammans med Magnus, Kevin Olsson och Jemima Hicintuka.

– Vi tänkte bara ta en myshelg och dricka läsk, äta bullar, gå en runda på stan, käka tacos, mysa, kolla film och bara umgås. Jag tror att det är väldigt viktigt att få komma bort lite.

Kan det bli något mellan dig och Magnus?

– Jag har ingen aning. Men jag gillar honom, det gör jag. Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte gjorde det.

ARTIKELN HANDLAR OM

Idol 2017

Idol