Magdalena Graaf: Jag hade knappt något hår kvar

Berättar om tuffa tiden i nya realityserien ”The island”

Nyligen friade Louie Marti till Magdalena Graaf på en kebabrestaurang i Stockholm.

Men hon klagar inte det minsta. 

– Det här var ett perfekt sätt att vinna mitt hjärta på.

Du var med i realityserien ”The Island”, hur var det?

– Det var oerhört spännande men mycket tuffare än vad jag trodde. Man har en slags bild och en illusion om att en öde ö ska vara på ett visst sätt. Det var också kallt på nätterna, gyttjigt och regnigt och massa insekter. Jag hade knappt något hår kvar när jag kom hem. Man hade mer sår och bett på kroppen än frisk hud.

Ångrar du din medverkan?

– Absolut inte. Jag tycket sådant är roligt. Det är nog det roligaste jag någonsin har gjort i tv-väg. Däremot hade jag inte gjort om det. Man blir ganska ödmjuk inför livet.

Deltagarna i svenska ”The island”.
Deltagarna i svenska ”The island”.

”Vi satt ju och sket i samma strandbryn”

Var det någon i gänget som du kom extra nära?

– Alla kom nära varandra. Vi satt ju och sket i samma strandbryn. Haha! Maria och jag kom väldigt nära varandra. Alexandra var också fantastisk. Det var ett fint gäng och bra stämning. 

Soldoktorn sa till oss att han fantiserade om Lotta när det var som jävligast, vi kan ju bara gissa vem du tänkte på?

– Jag låg mest och fantiserade om mat om jag ska vara ärlig. 

På tal om din kärlek Louie måste vi prata om er charmiga kebabförlovning.

– Ja! Visst var det gulligt. Det är Louie i ett nötskal, han är väldigt originell och rolig. Förlovningar är ofta så stereotypiska, det här var ett perfekt sätt att vinna mitt hjärta på.

Magdalena Graaf och Louie Marti.
Magdalena Graaf och Louie Marti.

”Har aldrig känt mig så omhändertagen”

Det känns som ni är väldigt lyckliga tillsammans?

– Verkligen. Vi passar bra ihop och vi förstår varandra. Han är också väldigt fin med mina barn, vilket jag är glad för. Det är superviktigt. Det är verkligen en riktig man och jag har aldrig känt mig så omhändertagen någon gång. 

Har ni pratat konkret om bröllop ännu?

– Vi ska absolut gifta oss. Men vi har inte bestämt om vi ska göra det själva eller ha något stort. Det får vi se. Vi har skojat om att vi ska hyra halva Kebabhouse, så kan folk sitta och äta på andra halvan. 

Louie ville hedra dig i somras med en tatuering, men råkade stava fel?

– Stackaren har ju dyslexi och det måste tatueraren också haft. Men det är också kul. Jag tatuerade ju också in hans namn då. Vi kan få för oss sådana hyss.

Magdalena Graaf.
Magdalena Graaf.

Svaret på barnfrågan

Bor ni ihop nu?

– Jag har mitt hus i Täby och han har sin herrgård i Grisslehamn. Det är ett härligt upplägg och vi ses och gör kul saker. Det är ett bra sätt att leva, man behöver inte betala alla räkningarna tillsammans. 

Ryktet går att din son Lance är klar för Mello?

– Jag läste i tidningen att Tobbe Ek hade skrivit om det. Jag har hört låten och den är grym. Lance är otroligt duktig. Han gör allt själv, spelar musiken, sjunger och skriver alla texter. 

Ni har bestämt er för att inte skaffa några gemensamma kids?

– Det är klart man kan skoja om det. Har man också barn är det lätt att tänka att man kanske skulle skaffa ett till. Men nej, vi ska göra roliga saker istället. Så nu har han tryckt upp en p-stav i arslet på mig. Haha!

Hur ser det ultimata fredagsmyset ut för er?

– Det blir ”Idol”, tapas och vin ute på herrgården. Han är så duktig på att laga mat, men det är farligt eftersom man går upp i vikt. 

Publisert:

LÄS VIDARE