Mariette Hansson

Mariette och Isabelle har fått barn

Nygifta paret visar upp sonen på Instagram

Av: 

Amanda Hällsten

NÖJE

Mariette och hustrun Isabelle Grönqvist har fått barn.

Mellostjärnan delar nu med sig av sin bebislycka.

”I måndags ville han ut till sina mammor”, skriver Mariette.

Mariette Hansson, 38, och hustrun Isabelle Grönqvist, 32, har fått sitt första barn tillsammans.

På Instagram delar artisten en bild med den nyfödda sonen i famnen.

”I måndags ville han ut till sina mammor”, skriver hon, och avslutar texten med ett hjärta.

Mariette visar upp gravidlyckan i sina sociala medier: ”Vi har fortfarande svårt att greppa att det faktiskt växer ett liv inuti mig”.
Mariette visar upp gravidlyckan i sina sociala medier: ”Vi har fortfarande svårt att greppa att det faktiskt växer ett liv inuti mig”.

Gifte sig dagar innan förlossningen

För bara några dagar sedan gick de nyblivna mammorna ut med att de gift sig.

”I fredags gifte vi oss i smyg på vår lilla sandkulle längst stranden i Kullabygden…”, skrev Mariette tidigare i veckan i ett Instagraminlägg.

”Vi tycker att kärleken förtjänar att firas ofta och vi kommer därför hålla årliga kärleksfester istället för ett bröllop. Vi ser fram emot att hylla glädje, kärlek och tacksamhet tillsammans med nära och kära i många år framöver…”

Har varit öppna med kampen

Mariette har berättat att det är kärleken till Isabelle som fått henne att vilja bli mamma. Paret har tidigare gått ut med att de tagit hjälp av IVF-behandling för att kunna bli gravida. De har varit tydliga med att de tycker att det är viktigt att vara öppna med att det finns hjälp att få ”oavsett om du är ensamstående, lever i en samkönad relation eller om det finns annan anledning till ofrivillig barnlöshet”.

"Vi upplever att det finns mycket okunskap i ämnet. Är vi fler som kan prata om våra erfarenheter så kan fler också få hjälp”, har paret skrivit i en gemensam kommentar.

Mariette och Isabelle har också fört fram att många kliniker utför fertilitetsbehandlingar, men att det finns brist på donatorer. Därför har paret vädjat om att fler ska överväga donation, eftersom det kan hjälpa människor att nå den annars onåbara drömmen om att få barn och bli föräldrar.

Kysstes på efterfesten

Hon slog igenom i ”Idol” 2009 och har fyra gånger gått direkt till final i Melodifestivalen, 2015, 2017, 2018 och 2020. I somras var hon aktuell som ett av huvudnamnen i Diggiloo-turnén.

Det var på efterfesten efter Mello-finalen 2020 som Isabella Grönqvist för första gången dök upp vid sin då nyblivna flickväns sida och paret sågs kyssa varandra på dansgolvet.

Isabelle Grönqvist är chefsdesigner och fotograf och har en dotter sedan tidigare, som det senaste året ofta synts i Mariettes sociala medier och som hon beskriver sig som ”stolt bonusmamma till”.

ANNONS

Få naturligt vitare tänder hemma! Om du beställer idag kan du påbörja din behandling inom 1-2 dagar!

Extern länk från Dentway

Köp här!

Publisert:

LÄS VIDARE

”Gift vid första ögonkastet USA” säsong elva – så gick det sen

ÄMNEN I ARTIKELN

Mariette Hansson

Instagram

IVF-behandling