Influencers

Jannike ”Bisse” Nordström erkände att hon parkerar olagligt – pudlar: ”Dumt som fan”

Influencern ångrar inläggen

Av: 

Natalie Demirian

NÖJE

Jannike ”Bisse” Nordström visade upp för följarna hur hon undviker p-böter när hon parkerar olagligt.

Nu ångrar sig influencern.

– Det var dumt som fan, säger hon.

Det var under onsdagen som Jannike ”Bisse” Nordström, 36, visade upp ett ”lifehack” för sina nära 90 000 följare på Instagram där hon berättade att hon parkerar olagligt.

”Ett lifehack! Sätter alltid en p-bot på min bil hahaha så får jag inga fler”, skrev hon till en video på Instagram stories där hon visade upp den gula parkeringsboten som hon satt på vindrutetorkaren på sin bil.

”Jättedåligt”

När Aftonbladet ringer upp Jannike Nordström är hon ångerfull och pudlar direkt, och säger att hon genast ska ta bort inläggen.

– Det är så klart jättedåligt att både göra så här och lägga ut något sådant här. Det var dumt som fan. Ibland glömmer man bort hur många det är som ser det här.

Hon berättar att det är när hon parkerar utanför sitt kontor på Stureplan i Stockholm som hon använder sig av p-bot-tricket.

– Det här med p-boten är när jag snabbt ska upp på mitt kontor och så står jag på baksidan. Det är inte en trafikerad väg eller att man står i vägen för uttryckning eller så. Då sätter jag min p-bot där och hoppas att de inte kommer på mig på de tio minuterna jag är uppe på kontoret. Det är så klart fel.

Jannike ”Bisse” Nordström berättade om sitt parkeringsknep på Instagram men tog sedan ner inläggen.

Hur menar du att din egen p-bot ska hindra dig från att få en ny?

– Nej det gör det ju inte, men ja då hoppas jag att de ska se att det redan sitter en gul lapp där på den bilen, så att jag inte får en ny.

”Tagit bort det nu”

I en uppföljande story sa Jannike Nordström att hon ”hatar att stå i köer” och att det ”kryper i kroppen på henne”.

Men i det fallet menar Jannike Nordström att det inte hade något med p-bot-inlägget eller hennes bil och bilparkerande att göra, utan att det handlar om hur hon generellt har svårt med att stå i köer, som till exempel i matbutiken.

– Det blir lite fel när jag skriver ibland, jag har lite dyslexi och har lite svårt ibland för att uttrycka exakt vad jag menar. Men det där med p-boten, det var absolut fel och jag har tagit bort det nu, säger hon.

ANNONS

Fynda bland snygga klänningar, kappor och mycket mer - nu till 25% rabatt!

Extern länk från Ellos

Gå till rean

Publisert:

LÄS VIDARE

Lennart ”Hoa-Hoa” Dahlgren 70 år: Om jag inte tränar så kan jag varken äta eller kröka och det går inte

ÄMNEN I ARTIKELN

Influencers