Billie Eilish: ”Jag förlorade 100 000 följare på grund av brösten”

Fansens ilska efter förändringen

Billie Eilish på MET-galan.
Billie Eilish på MET-galan.

Billie Eilish har förlorat 100 000 följare på Instagram.

Anledningen? Enligt stjärnan själv är det på grund av hennes bröst.

– Folk är rädda för stora bröst, säger Billie Eilish till ELLE.

Billie Eilish look på MET-galan väckte stor uppmärksamhet. 19-åringens Marilyn Monroe-inspirerade utseende fick både ris och ros. Många ansåg att både klänning, hår och smink var fantastiskt, men det fanns också de som inte uppskattade sångerskans nya stil.

I en intervju med amerikanska ELLE berättar hon nu att framför allt hennes fans har haft åsikter om hur hon ser ut. När hon nyligen postade en bild på sig själv med sitt tidigare gröna och svarta hår fick hon starka reaktioner.

– Då skrev många ”Jag saknar den här Billie, grönhåriga Billie”. Men jag är ju fortfarande samma person, säger hon till ELLE.

Billie Eilish som många är vana att se henne.
Billie Eilish som många är vana att se henne.

Förlorade följare

Tidigare i somras fick Billie EIlish mycket uppmärksamhet när hon för första gången visade sig i kläder som satt tajt på hennes kropp. De tidigare stora och löst sittande kläderna var borta, och det var även då hon bytte hårfärg från grönt till blont.

– Jag förlorade 100 000 följare på grund av brösten. Folk är rädda för stora bröst, säger Billie Eilish.

Nu ber hon fansen att inte tänka så mycket på vad hon har på sig eller hur hon ser ut.

– Häromdagen bestämde jag mig för att ta på mig en tubtopp. Det var inte ens en provocerande tröja. Men jag vet att folk säger ”jäklar, hon klär sig sexigt och försöker göra ett statement.” Och jag är så här ”nej, det gör jag inte. Det är 500 grader varmt och jag vill bara ha på mig en tubtopp”, säger Billie Eilish.

Publisert:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN