”Vi trodde att det skulle gå bättre”

NÖJE

Läs hela chattet med Östen med resten

   Östen med resten säger: Hej här är Östen online

teddan säger: Nu har ni tävlat med 3 olika schlager, men vem tycker ni själva är den bästa? Själv så tycker jag att "Hon kommer med solsken" är i en klass för sig ;)

   Östen med resten säger: Tack Teddan för att du gillar solskenslåten. Vi gillar den också jättemycket, men vi tycker att Kakan har samma känsla som den.

Skenny säger: Hej Östen och resten! Är ni besvikna över lördagens placering?

   Östen med resten säger: Hej Skenny. Ja, det känns en liten klump i magen. Vi trodde att det skulle gå bättre. Men vi är jätteglada för Magnus och Kickis skull självklart.

Victor Mårtensson säger: Tjenare! Har ni planer på att vara med i melodifestivalen nästa år också eller tar ni en dag i sänder?

   Östen med resten säger: Hej Victor. Just nu så känns det att vi måste smälta det hela. Vi får se hur det känns i schlagertarmen frammåt hösten och om vi har någon låt som känns okej.

Jakob säger: Hej Östen! Vilka är egentligen "resten"?

   Östen med resten säger: Hej Jakob. Resten är Jens Kristensen, gitarr, Staffan Lindfors bas och Gunnar Morén fiol.

maja säger: hej vad tycker ni har varit roliast med melodifestivalen

   Östen med resten säger: Hej Maja. Det som har varit det bästa under hela veckan har varit att få träffa alla mäniskor och att få stå på scenen och leka schlagerstjärna en liten stund.

Mona säger: Östen med resten, hur känner ni er nu! Ni kom ju inte etta men är bäst ändå, det tror jag många med mig 60 + tycker! Man känner värmen, och det är nu det man längtar efter så här i grårusket. Riktigt lycka till! Ni har rätta stilen, ändra inte på den! Mona

   Östen med resten säger: Tack Mona. Det värmer jättemycket!! Vi ska försöka hålla vår stil så gott det går.

Lina22 säger: hej Östen med resten! Ni har stil! =) om ni hade vunnit hela tävlingen, hade ni översatt er låt till engelska då eller hade den funkat i Europa ändå? :)

   Östen med resten säger: Hej Lina. Just nu behöver vi inte fundera på det. Vi brukar aldrig ta ut segrar i förskott. Om vi hade vunnit i Globen så hade vi satt oss ner och diskuterat hur vi skulle ha gjort.

emsan säger: är ni så klämkäcka på riktigt, eller driver ni med hela grejjen och överdriver?

   Östen med resten säger: Hej Emsan. Vi är väl inte alltid så klämkäcka, men när man står på scenen i tre minuter så försöker man väl charma så gott man kan. Eftersom vi inte kan gå på skönhet så får man försöka med andra knep.

Maggan säger: Hej Östen med resten, Hur gamla är ni egentligen??

   Östen med resten säger: Hej Maggan. Om du går in på vår hemsida (ostenmedresten.se) så får du riktiga presentationer av oss. Men jag kan berätta ändå: Jens 54, Östen 47, Staffan 36, Gunnar 46

Viktoria säger: Vem/vilka tror ni vinner melodifestivalen 2006?

   Östen med resten säger: Hej Viktoria. Det är omöjligt att sia om eftersom jag inte hört de andra deltävlingarna än. Dessutom så brukar jag gilla de låtar som åker ut. Men det ska bli spännande att följa fortsättningen.

katy säger: Hej, grabbarna!Har ni sett matchen igår?!?

   Östen med resten säger: Hej Katy. Vi satt på tåget och lyssnade till matchen på våra mobiler. Varje gång Tre kronor gjorde mål hördes skrik från våra säten. Fantastiskt roligt. Heja Sverige!!!

Jurica Gagula säger: Hej östen! vad har du för några intressen föruom musiken?

   Östen med resten säger: Hej Jurica. JAg gillar hattar i alla former. Jag bor mitt i skogen så jag gillar naturen. Dessutom gillar jag sushi och rotmos med fläsk(inte samtidigt och jag älskar schlager (helst gammal) Puss och kram från mig och tack till alla för allt stöd. Glad vår