Livspusslet stoppar Malin Gramer

Inget mer ”Paradise Hotel” för TV3-profilen: ”Just nu finns det inget jag hellre skulle vilja”

1 av 4
NÖJE

Familjelivet stoppar Malin Gramer från ”Paradise hotel”.

Efter föräldraledigheten har TV3-profilen tvingats tacka nej till dokusåpan.

– Det är ett pussel att få ihop vardagen, säger hon.

Malin Gramer, 39, är tillbaka i tv-rutan med dejtingprogrammet ”Hemliga beundrare”.

Efter föräldraledigheten har hon hörts i NRJ:s morgonshow ”Vakna”, men det tycks inte bli någon återkomst i den populära realitysåpan ”Paradise hotel” som hon ledde mellan 2013 och 2017.

– Just nu finns det inget jag hellre skulle vilja än att dra till Mexiko i massor med veckor och ligga där på en solig härlig strand, säger hon.

”Pussel att få ihop”

Men livspusslet sätter stopp. I mars förra året föddes hennes andra son som hon har tillsammans med musikproducenten Carl Falk, 37. Carl å sin sida har en dotter sedan tidigare.

– Det är ett pussel att få ihop vardagen med bebis, alla barn, man. Det såg lite annorlunda ut när jag började göra ”Paradise hotel”. Men det är klart att det hade varit jättedrömmigt på ett sätt. Det är ett fantastiskt roligt program och det vore härligt att åka till värmen.

Den senaste säsongen leddes av Rebecca Stella, 32.

– Jag tycker att Rebecca gjort ett jättebra jobb. Jag har inte sett henne som en vikarie för mig, säger Malin med ett skratt.

Dejting på hemmaplan

Men om du vill leda ”Paradise hotel” igen så får väl Karl följa med och ta hand om barnen?
– Han har ju också en karriär att ta hand om med en hel del resor, nu ska han till New York snart. Och jag har ett annat program på TV3 som ska spelas in i februari och då kommer jag att vara borta varje helg, så det är väldigt mycket pusslande.

Så i stället för kärlek på ett paradishotell får Malin fokusera på kärlek på hemmaplan i nya dejtingprogrammet ”Hemliga beundrare” som har premiär tisdag 30 januari kl 21 på TV3.

Vi fick också tillökning 2017 00:27
ARTIKELN HANDLAR OM

TV3