Både älskar och föraktar honom - vad ska jag göra?

Olle Kvarnsmyr ÄR Nöjesbladets Dr Kärlek - svarar på läsarnas frågor om allt som rör relationer

Medicus Amour
NÖJE

”När han dricker kan han inte sluta. Han kan då säga fruktansvärda saker till mig. Vara på gränsen till våldsam och har vid ett par tillfällen kört full”

Jag är en 21-årig tjej som sedan ett halvår bor ihop med min kille som är 17 år äldre än mig. Han är cool, snygg, rolig och framgångsrik. När han inte dricker. Han är inte alkis. Även om det finns alkoholism i hans familj. Men när han dricker kan han inte sluta. Han kan då säga fruktansvärda saker till mig. Vara på gränsen till våldsam och har vid ett par tillfällen kört full. Han ser själv inte riktigt problemet och tror att allt ska bli bra efter att han bett om ursäkt. När jag påpekar hans fyllegrejer skrattar han bara bort det eller blir förbannad på mig. Han är jättefull ett par gånger i månaden. Jag föraktar honom i smyg för hans beteende. Men samtidigt älskar jag honom. Vad ska jag göra?

Packa väskorna och dra från gubben

Ett par gånger i månaden säger den här mannen fruktansvärda saker till dig, är på gränsen till våldsam och kör full. Spontant säger jag PACKA VÄSKORNA OCH DRA FRÅN GUBBEN. Den här relationen är destruktiv och osund. Förhållandet med gubben kan dessutom orsaka katastrofala följder i ditt liv. Även om han kanske inte är alkoholist har han uppenbart ett alkoholproblem. Något som han säkert behöver hjälp med. Men jag tycker det inte är din fajt. Du ska ha det roligt, kärleksfullt och mysigt. Du ska definitivt inte dras med en våldsam gubbe som krökar för hårt. Lyd mitt råd denna kväll och få ett bättre liv.

Missa inga visdomar - följ Dr Kärlek på Facebook för senaste råden

Önskar du själv assistans av Dr Kärlek - mejla [email protected] bums så kommer allt att lösa sig

ARTIKELN HANDLAR OM

Dr Kärlek

Kärlek

Alkohol

Relationer