Mode

Stjärtskulptören avslöjar sina hemliga metoder

Av: 

Julia Klingener

NÖJE

”Det finns inte en rumpa som jag inte kan lyfta”

I jakten på den perfekta rumpan tyr sig Hollywoods kändiselit till en och samma man.

Sofis mode har träffat David Kirsch – ”The Assmaster”.

David Kirschs gym på femte avenyn i New York är inte som andra. Efter en anonym ingång och en skranglig hiss, öppnas plötsligt dörrarna till något som mer liknar en paradvåning än en svettig gymnastiksal.

På golvet ligger mjuka, persiska mattor och utanför de enorma panoramafönstren tonar Madison park upp sig i all sin ståtlighet. Gymmet fullkomligen skriker vip – och det är kanske inte så konstigt. Det är nämligen just hit som supermodeller som Naomi Campbell och Heidi Klum kommer för att svettas tillsammans med Hollywoodstjärnor som Anne Hathaway och Liv ­Tyler. Deras gemensamma mål är att låta David Kirsh, alias ”the Assmaster”, göra underverk med deras rumpor.

”Master of the ass”

Varifrån kommer egentligen smeknamnet ”the Assmaster”?

–?Det var faktiskt modellen Karolina Kurkova som började kalla mig för ”the master of the ass”. Karolina är en av de vackraste modellerna i världen men hade en ganska platt rumpa, så jag hjälpte henne att göra den rundare och högre. Efter det patenterade jag smeknamnet här i USA.

–?Jag ser mig själv som ­något av en skulptör när det gäller rumpor. Jag brukar ­säga att det inte finns en enda rumpa i världen som jag inte kan lyfta, tona, bygga på, förminska, göra rundare, tajta till eller göra mera uppnosig. När man tittar på en rumpa på catwalken ska man kunna säga att det där är en David Kirsch­rumpa!

Så hur ser den perfekta rumpan ut, enligt dig?

–?Den är rund, tajt och samtidigt hög och uppnosig. Men man måste komma ihåg att alla har olika kroppstyper, Heidi Klum ser inte ut som Liv Tyler och så vidare. Man måste jobba med det man har.

Vad är egentligen hemligheten bakom den perfekta rumpan?

–?Folk frågar mig alltid hur jag kan garantera en perfekt rumpa. Hemligheten ligger i mina övningar, som alla ger garanterad effekt. Det är högkoncentrerade övningar som tonar och formar rumpan till perfektion.

–?Jag börjar till exempel alltid med att dela upp rumpan i olika zoner. Vi har den undre delen som har en ­tendens att hänga lite när man går i bikini. Sedan har vi mellandelen som man vill ska vara rund, hög och tajt. Det gäller helt enkelt att attackera dessa olika delar separat.

Har du blivit yrkesskadad av att hela tiden jobba med rumpor?

–?Ha, ha, ja, kvinnor som jag träffar på fester brukar gå ut ur rummet med rumpan vänd ifrån mig. Jag kan inte låta bli att bedöma varenda rumpa jag ser!

ANNONS

Ellos erbjuder 30% rabatt* på dyraste varan, gäller på fler än 500 varumärken. Din kod: 455709

Extern länk från Ellos SE

Shoppa här!

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Mode