Firade sin 18-årsdag – i vuxenfängelse

NÖJE

Hulk Hogans son i bilkrasch – 22-åring hjärnskadad för livet

Foto: Demolerad bil Mugshot på Nick Bollea, Hulk Hogans son, som mirakulöst överlevde när han kraschade sin Toyota Supra förra året.

18-årige Nick Bollea var alkoholpåverkad när han kraschade sin lyxbil i en palm.

Hans medpassagerare John Graziano, 22, drabbades av så svåra hjärnskador att han tvingas bo på vårdhem resten av sitt liv.

Igår firade Hulk Hogans son sin 18-årsdag genom att föras över till ett vuxenfängelse där han ska avtjäna sitt straff.

Foto: Nick Bollea grips av polis.

Nick Bollea fördes över till Pinellas County Jail's Central Division – där han firades av sin pappa, wrestlingstjärnan Hulk Hogan, som sjöng "Happy Birthday" till honom via en videolänk. Det skriver TMZ.

Det var den 26 augusti förra året som en alkoholpåverkad Bollea var inblandad i en singelolycka där han kraschade in i en palm i Florida. Hans Toyota Supra blev nästan totalförstörd – men själv undkom han med lindrigare skador. Medpassageraren John Graziano, 22, hade inte lika stor tur.

Han hade inget bilbälte och drabbades av så svåra ögon- och hjärnskador att han troligtvis tvingas tillbringa resten av sitt liv på ett vårdhem.

Dömd till fängelse

I maj dömdes Bollea till åtta månaders fängelse för vårdslöshet i trafik.

– Mitt liv nu består av att se min son lida på sjukhuset tio timmar om dagen. Nick har inte visat någon ånger för det han gjort, sa Grazianos pappa under rättegången.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!