Här är Sveriges bästa modebloggar

Av: Lisa Olsson

Publicerad:
Uppdaterad:

De nominerade för Stora Bloggpriset 2008 är klara.

Nu är bloggpanelen för Stora Bloggpriset färdig med sina nomineringar. Först ut är finalisterna inom modekategorin.

De nominerade är:

Hanna Fridén

Hotspot

Manolo

Stockholm Streetstyle

Style by Kling

Stora Bloggpriset är ett årligen återkommande evenemang för att utse årets bästa bloggare. Bakom priset står Aftonbladet och Bloggportalen. Syftet är att främja goda prestationer inom svenskt bloggande. Bloggpanelen har nominerat 2008 års bästa bloggare i sju kategorier. I dag presenterades de fem finalisterna i kategorin mode.

- Det är mycket värdiga modebloggar som har nominerats även om listan är något överraskande. Skoj att det bev en sådan spridning; herrmode, streetwear, klassisk modeblogg, livsstil och lite edgy i form av Hanna Fridén. Roligt att priset har plats för så vitt skilda bloggar i samma kategori. säger Nina Johansson, redaktör på Sofis Mode.

Vinnaren utses 2 februari

De närmaste dagarna kommer Stora Bloggprisets finalister inom alla kategorier att presenteras här på Aftonbladet. Svenska folket kommer att kunna rösta på sin favorit på sajten för Stora Bloggpriset från och med vecka 4. Måndagen den 2 februari anordnas en gala på Nalen i Stockholm där vinnarna presenteras och prisutdelningen av Stora Bloggpriset sker.

- Det ska bli enormt spännande att se vem som får Stora Bloggpriset för Sveriges bästa modeblogg, säger Nina Johansson.

Klara kategorier

Mode

Nöje & Kultur

Sport & Fritid

Livsstil

Prylar & Teknik

Vardag

Politik & Samhälle

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN