Ben Affleck på avvänjning igen

Ben Affleck, 46, söker hjälp för sitt alkoholmissbruk igen.

Enligt TMZ har stjärnan skrivit in sig på avvänjningsklinik – efter att ex-frun Jennifer Garner, 46, konfronterat honom.

Ben Affleck, som tidigare berättat öppet om sina alkoholproblem, ska ha checkat in på beroendekliniken på onsdagskvällen.

Tidigare samma dag sågs hans ex-fru Jennifer Garner anlända till hans hus i stadsdelen Pacific Palisades i Los Angeles och det före detta paret lämnade hemmet tillsammans några timmar senare. Enligt källor till TMZ ska Jennifer Garner ha bett Affleck att söka hjälp.

Garner ska sedan ha skjutsat sin ex-man till en klinik i Malibu.

– Han har sökt vård. Han vet att han behöver hjälp och var öppen med det, säger ytterligare en källa till People.

Beställde hem öl

Skådespelaren behandlades för sina problem för första gången 2001 och avslutade ytterligare en behandling i början av 2017, men ska ha fallit tillbaka i missbruk de senaste veckorna.

I förra veckan sågs han röka och dricka under en dejt med Playboy-modellen Shauna Sexton, 22, och så sent för två dagar sedan fångades han på bild när han tog emot ett bud med öl och sprit som levererades till hans hem.

Separerade 2015

Förra året berättade Ben Affleck om kampen mot missbruket i ett långt Facebookinlägg.

– Alkoholbegäret är något jag har tacklat tidigare och kommer att fortsätta att konfrontera. Jag vill leva livet fullt ut och vara den bästa pappa jag kan vara. Jag vill att mina barn ska veta att det inte är någon skam att söka hjälp när man behöver det, skrev han då.

Affleck och Garner separerade 2015. De har tre barn tillsammans.

Publisert:

LÄS VIDARE