Rappare i slagsmål – fransk flygplats tvingades stänga

11 greps av polis – flera flighter försenades

Booba och Kaaris.

avTorbjörn Ek

NÖJE

Ett våldsamt slagsmål mellan två rappare tvingade den franska flygplatsen att stänga avgångshallen.

Gränspolisen vid Orly fick rycka ut och gripa de båda rapparna och nio ur deras entourage, uppger Guardian.

Två av Frankrikes mest välkända rappare hamnade i våldsamt slagsmål på den franska Paris-flygplatsen Orly, skriver Guardian.

Elie ”Booba” Yaffa, 41, och Okou ”Kaaris” Gnakouri, 38, var på väg till en spelning i Barcelona när de tillsammans med sina entourage flög på varandra inne i en texfree-butik och fortsatte ut i vänthallen på flygplatsen, uppger CBS News.

Det våldsamma slagsmålet fångades på video av flera fans som har spridit filmerna i sociala medier och på filmerna kan man se hur flera i sällskapet jagar efter varandra med slag och sparkar mellan hyllorna i butiken och mitt bland andra väntande flygresenärer.

Flyg försenades

Avgångshallen fick tillfälligt stängas medan gränspolisen försökte få ordning på situationen som av flera ögonvittnen uppfattades som mycket hotfull. Det gjorde också att flera flighter blev försenade.

Totalt greps 11 personer av polisen, såväl Booba som Kaaris tillsammans med nio personer ur deras sällskap.

– Ett litet antal flighter försenades mellan 15 och 30 minuter vid tidpunkten för slagsmålet och hallen stängdes tillfälligt, säger en talesperson för flygplatsen till CBS News.

Rapparna har känt varandra sedan 2011 och har tidigare samarbetat, bland annat på låten ”Kalash som släpptes 2012. Men enligt CBS News blev de ovänner för några år sedan i samband med att Booba hade ett räl med en annan fransk artist, Rohff och inte kände att Kaaris tog rätt parti i det bråket.

Dagens nöjesrubriker 2 augusti 00:29
ARTIKELN HANDLAR OM

Frankrike

Musik

Hiphop