Judd polisanmäler sin egen syster

NÖJE

Satte fast en GPS-spårsökare på skådespelerskans bil

1 av 3 | Foto: Ashley Judd Ålder: 45. Yrke: Skådespelerska. Har medverkat i filmer som ”Ya-Ya Flickornas gudomliga hemligheter”, ”Trogen tjur sökes” och ”Heat”.

Efter flera år av konflikter – nu anklagar Ashley Judd sin syster för att spionera på henne.

Foto: Systrarna ska enligt uppgifter till TMZ ha haft svårt att komma överens i flera år.

”Heat”-skådespelerskan Ashley Judd, 45, anklagar sin egen syster, countrysångerskan Wynonna Judd, 49, för att spionera på henne. Enligt polisrapporten från anmälan, som Radar ­online tagit del av, ska systern ha satt fast en GPS-spårsökare på skådespelerskans bil.

”Det är troligt att apparaten var placerad där för att spåra bilens rörelse” står det i polisrapporten.

Det ska ha varit skådespelerskans bilmekaniker som fann sändaren, en sändare som sedan kunde spåras till en privatdetektiv anställd av just Wynonna Judd.

Enligt polisrapporten gav Wynonna Judd sändanordningen till sin exman, Arch Kelley, som placerade lådan i Ashleys silverfärgade Mini Cooper. Men Kelley förnekar inblandning i del hela.

Systrarna ska enligt uppgifter till TMZ ha haft svårt att komma överens i flera år. Stämningen i familjen blev heller inte bättre efter att Ashley Judd släppt en självbiografi där hon beskriver deras svåra familjerelationer.

– Naomi (mamman) och Wynonna har haft en svår relation med Ashley under flera år. Det här är sista spiken i kistan. De är väldigt arga och sårade över att Ashley skrev en bok i stället för att ta itu med deras ­problem privat, säger en källa till ­Popeater angående boksläppet.

Ashleys polisanmälan ligger nu på is i väntan på fler bevis.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!