Hollywoodstjärnor uppges vara vittnen till våldtäkt

Bryan Singer pekas ut som förövare i en stämningsansökan

Regissören Bryan Singer nekar till anklagelsen om våldtäkt.

Enligt källor till Radaronline ska flera kända Hollywoodstjärnor ha sett den påstådda händelsen.

– Åtminstone ett av namnen kommer att vara chockerande, säger en källa.

”X-men”-regissören Bryan Singer, 48, utmålades som förövare i en stämningsansökan om barnvåldtäkt som lämnades in på onsdagen.

Bakom anklagelserna finns nu 31-årige Michael Egan. I dokumenten, som Radaronline tagit del av, hävdar Egan att Singer utnyttjat honom sexuellt 1999.

”Ska ha sett delar av aktiviteten”

Övergreppen ska ha skett under en fest hos en dömd sexbrottsling, affärsmannen Marc Collins-Rector, som erkände åtta fall av övergrepp mot barn 2004, enligt Independent.

Singer anklagas för att ha våldtagit Egan från att han var 15 år, efter att denne vägrat utföra oralsex i en pool, skriver tidningen.

Under en direktsänd presskonferens natten till fredagen hävdade Michael Egans att fler personer ska ha varit inblandade.

– Jag våldtogs vid upprepade tillfällen i det där huset, av många personer. Jag behandlades som ett köttstycke, säger han.

Enligt flera källor till Radaronline ska de påstådda övergreppen ha bevittnats av kända Hollywoodprofiler.

– Skådespelarna kommer inte att anklagas för att ha gjort något olagligt. Men flera av dem ska ha sett delar av aktiviteten som beskrivs i det enskilda åtalet. Åtminstone ett av namnen kommer att vara chockerande, säger en källa.

”Påståendena är helt grundlösa”

Bryan Singer nekar till anklagelserna via sin advokat Marty Singer.

– Påståendena är helt grundlösa. Vi är övertygade om att Bryan kommer att frias i den här absurda och kränkande stämningen, säger advokaten enligt Radaronline.

Bryan Singer har bland annat regisserat ”De misstänkta” och ”Superman returns”. Om drygt en månad har hans tredje ”X-men” film premiär.

Sent på torsdagskvällen rapporterade Buzzfeed att ABC klipper om en trailer till serien ”Black box” så att Bryan Singers namn inte ska framgå på grund av stämningsansökan. Singer är seriens exekutive producent.

Publisert: