Nöje

"Glee"-stjärna hittad död på hotell

Av: 

Sofia Roström Andersson

NÖJE

Skådespelaren Cory Monteith, 31, var en av de största stjärnorna i tv-serien "Glee".

Nu har han hittats död i ett hotellrum i Kanada.

Polisen uppgav under en presskonferens att den kanadensiske skådespelaren Cory Monteith checkade in på hotellet i Vancouver den 6 juli och att han skulle checkat ut under lördagen, lokal tid.

Hittades död av personal

Eftersom han inte gjort det vid lunchtid gick hotellpersonal till hans rum. Där hittades 31-åringen död, skriver The Hollywood Reporter.

Enligt polisen var Monteith med kompisar på fredagskvällen, men efter att man gått igenom övervakningsfilmer från hotellet har man kunnat konstatera att han var ensam när han återvände till sitt rum tidigt på lördagsmorgonen, lokal tid. Polisen tror därför att ingen annan var i rummet när han dog, uppger The Hollywood Reporter.

När han hittades ska Monteith redan ha varit död i flera timmar.

Har haft drogproblem

Dödsorsaken är ännu inte fastställd, men enligt CBS News misstänker polisen inget brott.

Monteith spelade Finn Hudson i den populära tv-serien "Glee" och var med från starten 2009, men har också gjort flera filmer och spelat i andra tv-serier.

31-åringen ska länge ha kämpat mot ett drogberoende och la i våras in sig på en avvänjningsklinik. I slutet av april tackade han för allt stöd han fått. "Det betyder allt för mig", skrev han på Twitter.

Monteith har i flera intervjuer berättat att han började använda droger redan när han var 13 år gammal. När han var 19 ska han för första gången ha lagts in på ett behandlingshem och i en intervju med magasinet Parade 2011 sa han att han har "tur som lever", skriver CBS News.

ANNONS

Shoppa kläder, skor & inredning hos Ellos – nu med upp till 50% rabatt i outlet.

Extern länk från Ellos

Shoppa här!

Publisert: