Anna Book om drömmen som sprack: ”Förödande för ekonomin”

Anna Book var snubblande nära att få drömmen om en egen realityserie uppfylld.

Fick tacka nej i sista stund – på grund av familjen.

– Det var min dröm men jag kunde inte utsätta min familj för det just då, säger hon till Nöjesbladet.

I fredags var Anna Toledano Book, 47, nominerad till Kristallen i kategorin Årets tv-personlighet för sin medverkan i ”Biggest loser VIP”.

Vinnare blev Pernilla Wahlgren, 50, och Bianca Ingrosso, 23, som har egna realityserien ”Wahlgrens värld”.

– Det var nog svårt för juryn. Jag känner att jag verkligen var värd priset. Precis som alla andra nominerade i kategorin. Men det var Pernilla och Biancas år och jag är så glad för deras skull, säger hon.

En egen realityserie har länge legat högt på Anna Toledano Books lista över drömmar, och efter vinsten i ”Biggest loser VIP” förra året var det nära att drömmen blev sann.

– Jag hade kämpat och drömt om en egen realityserie i nio år, och helt plötsligt står jag där med mejlet: ”Nu är vi hemma, vi kör!”, säger Anna.

”Så mycket som hände runt mig”

Men allt snurrade fort i höstas och sångerskan kände att hon inte riktigt hängde med. Tajmingen var heller inte den rätta.

– Det var så mycket som hände runt mig och min familj under den här tiden, så jag var tvungen att tänka några varv till och kom fram till att familjen måste komma i första hand, säger hon och fortsätter:

– Det var min dröm men jag kunde inte utsätta min familj för det just då. Så jag var tvungen att tacka nej. Och det gjorde lite ont

Hon poängterar att det är viktigt att stå upp för sig själv och följa sitt hjärta.

– Min akilleshäl har varit att jag i hela mitt liv velat att folk ska tycka om mig. Där har jag blivit mycket tuffare i dag. Jag har också insett mitt eget värde på ett annat sätt och att det måste kännas rätt för mig själv i första hand.

– Om erbjudandet kom där och då, och det är meningen att det ska bli av. Då kommer det också att ske fast lite längre fram.

Att inte följa drömmen fick dock konsekvenser för henne och familjen.

– Det var förödande för ekonomin att tacka nej. Men pengar är inte allt.

Publisert:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN