Britney Spears ostörda shoppingtur med sönerna

NÖJE

Superstjärnan i Nacka i Stockholm med sönerna

Foto: Britney Spears passade på att ta en shoppingtur på köpcentret Nacka Forum i Stockholm när hon besökte Stockholm 2009.

Hon verkar trivas i lugna Sverige, Britney Spears.

Under lördagen kunde superstjärnan ostört flanera runt i köpcentrumet Forum Nacka i östra Stockholm.

Foto: Vardag Britney Spears uppvaktas av paparazzi när hon åker till Europa.

Britney Spears kärleksaffär med Sverige fortsätter. Efter en exklusiv tur i skärgården på onsdagen hyllade superstjärnan Stockholms natur.

– Åkte på en båttur med mina pojkar. Sverige är en av de vackraste platserna på jorden, skrev sångerskan på sin Twitter.

Låg profil

Britney Spears har valt att hålla en låg profil under hela sitt besök i Sverige där hon gjort två konserter i Globen. Efter att ha tillbringat cirka 20 timmar på Grand Hôtel så stack sångerskan ut näsan bara så pass länge att hon hann ta sig till en musikstudio på söder där producenten Max Martin befann sig.

Åkte till Nacka

Även när Britney Spears gav sig ut för att prova på vad Stockholm har att erbjuda i shoppingväg så valde sångerskan att hålla sig lite för sig själv. Och det verkar som om Sverige är rätta platsen för en superstjärna som vill få lite andrum. Ingen verkar ha stört Britney Spears allt för mycket när hon valde att åka till köpcentrumet Forum Nacka öster om staden för en shoppingtur på lördagen.

Vardag för stjärnan brukar annars vara paparazzifotografer som följer hennes minsta steg.

Men några fans ville gärna ha autografer av Britney Spears, när de upptäckte att det gick omkring en superstjärna i köpcentrumet.

– Det var jätteroligt för man märkte inte att hon kom in. Hon såg ut som en vanlig människa. Två vakter gick runt henne hela tiden och när folk kom fram så sa de att hon inte skrev några autografer, säger 17-åriga Isabella som var i Forum Nacka vid tillfället.

Leksaker till sönerna

Med sig hade sångerskan sönerna Sean Preston, 3, och Jayden James, 2, som till sin glädje fick springa runt och kolla in vad affärerna hade att erbjuda. Det blev till sist några påsar från leksaksaffären för småkillarna. Som Britney Spears medföljande sällskap ställde upp och bar.