Nöje

Erbjöds halv miljon för bröllopssång

Av: 

Frida Sjödin

NÖJE

Alexander Rybak skulle sjunga ”Fairytale” fyra gånger

Bröllopsparet gillade Alexander Rybak så mycket att de erbjöd honom en halv miljon kronor för att sjunga ”Fairytale” fyra gånger på deras bröllop, skriver VG.

Alexander Rybak har missat årets mest lättjänade cash.

– Vi har fått många förfrågningar från människor som vill hyra Alexander Rybak till privata konserter. Men det högsta budet vi har fått är från ett par som erbjöd över en halv miljon kronor för att han skulle sjunga på deras bröllop, säger Dmitry Konnov, chefen för skivbolaget Universal i Ryssland till VG.

”Fairytale” fyra gånger

Och variationen på musiken var inte viktig för brudparet.

– Jag föreslog att han kunde sjunga fyra olika sånger. Men de ville helst att han skulle sjunga ”Fairytale” fyra gånger på raken, säger Dmitry Konnov till VG.

Prioriterar konserter

Erbjudandet kunde inte övervägas av schlagervinnaren själv eftersom bröllopsparet ville ha ett snabbt svar på sin förfrågan, något som skivbolaget inte kunde lova dem. När man sedan inte fick tag i Rybaks norska representanter fort nog så rann frågan ut i sanden.

– Vi får många förfrågningar från privatpersoner. Men just nu är det viktigast för oss att spela konserter och att prioritera albumet, säger Kathrine Synnes Finnskog vid Bpop Management till VG.

ANNONS

Muminmuggarna ABC finns nu åter att beställa i duopack! Förbeställ dina muggar redan idag.

Extern länk från Nordic Nest

Gå till butiken

Publisert: