”Carl Philip ser riktigt cool ut”

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Kändisfrisören hyllar prinsens skägg

1 av 2 | Foto: SCANPIX

Fantastiska klänningar och de gnistrande smycken i all ära, men när kändisfrisören Steve Terry spanade in Nobelfesten fastnade han för prins Carl Philips skägg.

– Han ser fantastisk ut. Skägget är riktigt coolt, säger Steve Terry.

Frisören Steve Terry.
Frisören Steve Terry.

Just nu pågar Nobelfesten i Blå hallen i stadshuset i Stockholm.

Men medan många väntat på att få se de stora festblåsorna imponerades kändisfrisören Steve Terry mest – av Carl Philips skägg.

– Han ser fantastisk ut. Skägget är riktigt coolt. På Nobelfesten är allt så himla perfekt och tillrättalagt och då tycker jag det blir en härlig kontrast med hans skägg och lite våta frisyr, säger Steve Terry.

”Får Nobel att se bättre ut än någonsin”

Och det är inte bara Carl Philip som får beröm. Enligt Steve Terry har hela kungafamiljen lyckats riktigt bra med stylingen i kväll.

– De ser bra ut allihop, men om jag ska välja någon speciell förutom Carl Philip så måste jag nämna Madeleine. Hon ser perfekt ut, jag tycker faktiskt att hon får Nobel att se bättre ut än någonsin, säger Steve Terry.

Det kändisfrisören ger prinsessan mest beröm för är att hon vågar behålla sin personlighet.

– Vid sådana här tillställningar är det lätt att det blir lite ”damigt”, men Madeleine är verkligen perfekt. Hon ser både ung och sexig ut, hon ser ut precis som hon ska, säger Steve Terry.

Madeleines klänning – ett ställningstagande

Förutom sin styling stack prinsessan Madeleine ut genom att bära en brudklänning på festen.

Den vita, ärmlösa, blåsan kommer nämligen från Angel Sanchez brudkollektion.

– Jag vet inte riktigt vad etikettreglerna säger om att bära en brudklänning på en sådan här fest, men lite konstigt verkar det ju, säger Aftonbladets modeexpert Nina Johansson.

Enligt Svensk Damtidning har Madeleine dessutom använt klänningen förr – dagen innan Victorias bröllop 2010. Men det har Nina Johansson inga problem med.

– Nej, det ligger väl helt rätt i tiden att visa att man kan återanvända saker och inte bara leva i överflöd, säger hon.

Nina Johansson menar att klänningsvalet kan tolkas som ett ställningstagande av Madeleine.

– Man målar ju ofta upp en bild av att Madeleine är shoppinggalen och köper många dyra handväskor och sådär. Då är väl det här kanske hennes sätt att visa att hon också kan återanvända, till och med en klänning.

Och att Madeleine tjuvstartat med brudklänning påverkar inte Nina Johanssons betygsättning av klänningen.

– Nej, det tycker jag inte. Jag tycker inte att den var så himla snygg faktiskt, den ligger kvar på två plus, säger hon.

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN