Filip och Fredrik ute efter ”På Spåret”-revansch

1 av 4 | Foto: Filip och Fredrik.

avJakob Nilsson

NÖJE

”Vart är vi på väg?”

Snart får Fredrik Wikingsson och Filip Hammar höra den välkända frågan igen.

I senaste avsnittet av "Filip och Fredriks podcast" avslöjade programledarduon att de kommer medverka i höstens omgång av ”På Spåret”.

Men ännu är det inte helt klart att det blir en comeback i programmet och chans till revansch för duon efter två semifinalförluster.

– Det är inte 100, skriver Fredrik Wikingsson i ett sms till Nöjesbladet.

Han och Filip Hammar deltog för första gången 2008 då de åkte ut mot Lennart "Hoa-Hoa" Dahlgren och Cecilia Hagen. Säsongen därpå gick det bättre, de gick till semifinal där dock Jessika Gedin och Hans Rosenfeldt blev för svåra.

”Alla inte klara än”

Senast Wikingsson och Hammar tävlade i "På Spåret" för tre år sedan blev det en ny semifinalförlust mot Johanna Koljonen och Marcus Birro som sedan tog hem finalen.

Nytt för i år är att man på programmets hemsida kan rösta på vilket par man vill se tävla i höst. Fredrik Wikingsson och Filip Hammar är ett av paren man kan rösta på.

Ragnhild Fjällhed, projektledare för "På Spåret", vill inte säga något om vilka tävlande som är klara för höstens säsong.

– Alla par presenteras i september. Vi har inte alla par klara. Men de man kan rösta på på hemsidan är alla bra namn, säger hon till Nöjesbladet.

ARTIKELN HANDLAR OM