Vill ha mer Carola

Av: Helena Trus

Publicerad:
Uppdaterad:

Daniel Westlings önskan uppfylls – får fler låtar till bröllopsmiddagen

1 av 3 | Foto: Foto: PETER WIXTRÖM
kopplar av Här är Daniel Westling tillbaka på golfbanan. I går kväll tog han en välbehövlig paus från bröllopsförberedelserna på Drottningholms golfbana.

Två bidrag till bröllopsmiddagen räckte inte.

Nu kan Aftonbladet avslöja Daniel Westlings hemliga önskan till Carola.

– Det är bestämt att det blir fler låtar, säger hon.

På kronprinsessparets bröllopsmiddag står Carola Häggkvist, 43, för underhållningen.

Det är tidigare känt att hon uppträder med två låtar. Schlagerhiten ”Evighet” och den specialskrivna bröllopslåten ”Det är bara vi” av Diane Warren som hon i söndags framförde för första gången, i direktsändning på nationaldagen.

”Tackade för senast”

Efteråt fick Carola lovord av kungafamiljen.

– Victoria fick en klump i halsen när jag sjöng och blev rörd till tårar. Hon kom ju upp efteråt och tackade och vi utbytte några ord. Daniel tackade för senast, sa Carola när Aftonbladet i går träffade henne på Skansen.

Hon syftar på svensexan då Daniel Westling, 36, fick spela in duetter med henne. I går avslöjade Carola mer om deras timmar tillsammans – att den blivande prinsen passade på att önska fler låtar till bröllopsmiddagen.

– Jag var cool för honom när han var liten. Han diggar ”Runaway” från Bee Gees-plattan, så det är bestämt att det blir fler låtar.

Redan en hit

Balladsingeln ”Det är bara vi”, som släpptes i måndags, har redan blivit en bröllopshit och klättrat upp på Itunes tredjeplats.

– Det känns kanon, det blev toppen, man ska följa sin magkänsla. Texten handlar om att få chansen. De fick chansen att mötas på ett gym, säger Carola.

– Hur mer jordnära kan det bli? Han fick känna sig lite manlig liksom. Det är ju toppen.

Tiden inför bröllopet har varit hektisk för kronprinsessparet.

Efter de krävande lysningsfesterna förra veckan gjorde Daniel Westling kortegedebut i söndags, då han i häst och vagn anlände tillsammans med Victoria och prins Carl Philip till nationaldagsfirandet på Skansen.

I går kväll passade han på att koppla av från bröllopsbestyren med en golfrunda ute på Drottningholms golfklubb.

Han slog på drivingranchen tillsammans med sin Säpovakt.

– De tävlade mot varandra och gjorde många high five, säger ett ögonvittne.

”Gläds verkligen”

Daniel Westling började spela golf när han var tjugo. Redan från början var han fast och i dag har han ett handicap på 4,2. Daniel har ett par gånger varit med och organiserat tävlingar på hobbynivå tillsammans med kompisarna. Då hyr de en stuga och spelar på Älvkarleby golfklubb.

H&M-arvtagaren Karl Johan Persson och Peder Dinkelspiel har tidigare setts ta en golfrunda med Sveriges blivande prins.

Daniels barndomsidol Carola Häggkvist har lärt känna Daniel under våren.

– Det är så mycket som är stort med deras bröllop. Jag gläds verkligen med dem. Jag tror att många i Sverige känner att Daniel är bra för Victoria, säger hon.

Publicerad: