Då gifter sig Anders Bagge: ”Hundarna ska vara brudnäbbar”

1 av 3
NÖJE

Det vankas bröllop för Anders Bagge och Johanna Lind i augusti.

Nu letar paret efter den perfekta platsen att viga sig på.

– Vi måste hitta en kyrka där man får ta med sig hundar in. De ska ju vara brudnäbbar, berättar Bagge för Svensk Damtidning.

Anders Bagge och Johanna Lind planerar bröllop.

Det blir tredje gången gillt för den folkkäre ”Idol”-profilen, som valt att ligga lite lågt med sitt och Johannas förhållande.

– Jag bjuder ofta på både hundarna och mig, men Johanna har jag velat ha lite privat. Men nu när jag hittat den jag vill ha kan jag lika gärna berätta, säger Anders Bagge till Svensk Damtidning.

I november gick Anders Bagge ner på knä och friade till Johanna inför en hel restaurang på ett spahotell i Vadstena. I höstas anlände de till röda mattan på Kristallen ihop.

– Livet är kanon. Det känns jättebra mellan mig och Johanna, sa han då.

Paret träffades på en middag. Det visade sig att de båda hyser en stor kärlek till hundar, vilket fick dem att få upp ögonen för varandra.

– Jag var helt oförberedd på att bli kär så fort. Men man kan ju inte styra över sånt. Sen var det bara, okej – nu kör vi!, berättar Johanna Lind för Svensk Damtidning.

Anders Bagge bjöd ut Johanna Lind på en promenad, strax efter att hon och ex-maken gått isär. Men Anders Bagge är tydlig med att han inte ”tog henne” ifrån sin tidigare man.

– Jag skulle aldrig göra det... Jag passade bara på att hugga som en kobra när det var över. När jag hörde att hon separerat messade jag och frågade om hon ville ta en promenad. Vi hann bara träffas och fika, sen kände jag: "Där är hon ju!"

Och resten är, som man brukar säga, historia. Kort därefter flyttade paret ihop i Anders Bagges villa utanför Ekerö i Stockholm och nu spirar alltså bröllopsplanerna.

Anders Bagge, så blev han folkets favorit 00:52
ARTIKELN HANDLAR OM