Nu är Fassbender & Vikander ett par

Av: Frida Hübenette Högberg

Publicerad:

NÖJE

Skådisparet kan inte hålla händerna borta från varandra längre

1 av 5 | Foto: INFPHOTO.COM
Alicia Vikander med Michael Fassbender

De spelar man och hustru i kommande filmen ”The light between oceans”.

Nu ser det ut som att svenska stjärnskottet Alicia Vikander, 26, och skådisen Michael Fassbender, 37, har funnit varandra även bakom kamerorna.

I veckan gick de omslingrade längs Bondi beach i Sydney, där filmen spelas in, efter att ha ätit lunch tillsammans på en restaurang.

Dagarna innan fångades Alicia på bild när hon surfade tillsammans med Michael.

Hennes filmkollega var på plats när hon firade sin födelsedag i oktober, på ett hotell i Marlborough, och duon ska även ha setts gå på spa ihop.

Tidningen Daily mail skriver att Alicia Vikander och Michael Fassbender ”inte kunde hålla händerna borta från varandra” under Sydney-vistelsen.

2012 sa Alicia Vikander i en intervju med tidningen Café att hennes jobb som skådis ofta blir ”väldigt ensamt”.

Kallas pojkvän och flickvän

– Att få resa och bo på fina hotell är ett privilegium, men som med allt annat är det inte lika roligt att göra själv, sa hon.

Skådespelarna har ännu inte bekräftat i ett uttalande att de är ett par, men de kallas pojkvän och flickvän i amerikanska tidningar.

Tysk-irländske Michael Fassbender, som bor i Los Angeles, pratade förra året i tidningen GQ om sin kärlekshistorik.

– Jag tror att det längsta förhållandet jag haft var två år. Jag började dejta när jag var kring 17, sa Michael Fassbender, och han pratade även om hur hans kändisskap påverkat dejtinglivet:

Har ryktats dejta Skarsgård

– Du blir mycket mer framgångsrik när det kommer till att snacka med tjejer. Plötsligt kan en tjej vara mycket mer intresserad av mig än innan. För typ tre år sedan skulle jag ha hunnit säga ungefär två meningar innan hon gick därifrån.

Michael Fassbender har tidigare kopplats ihop med Lenny ­Kravitz dotter Zoë Kravitz och skådespelaren Naomi Campbell. Alicia Vikander har ryktats dejta Alexander ­Skarsgård.

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN