Kitty Jutbring

Kitty Jutbring har blivit mamma igen

Av: 

Linn Elmervik

NÖJE

Radioprofilen fick en son i natt

Nu är Kitty Jutbring tvåbarnsmamma. I natt föddes hennes och maken Per Störbys andra barn – som än så länge kallas Kringlan.

– Så jäkla gött att det är gjort, skriver Kitty på sin blogg.

Radioprofilen Kitty Jutbring, 37 och maken Per Störby, 43 fick sitt första barn Nikki-Lo i december 2012. Under natten till tisdag såg familjens fjärde medlem dagens ljus. Klockan 00.23 föddes parets son, 3000 gram lätt och 50 centimeter lång, tio dagar innan beräknat datum.

– Kringlan är här. Berättar mer när jag orkar och kan, så  jäkla gött att det är gjort! skriver Kitty i sin blogg på Mama.

Har brutit mamma-tabun

Efter att dottern Nikki-Lo föddes gjorde den stora livsförändringen att Kitty Jutbring var nära att drabbas av en depression. För att göra det lättare bestämde hon sig då för att våga prata om känslorna.

– Det var som att gå från tonåring till skitvuxen på en vecka och jag mådde dåligt. Jag kände att jag kom till en punkt där jag var rädd att det skulle utvecklas till en riktig depression, sa hon till Nöjesbladet.

Terapi och medicin hjälpte Kitty att komma på fötter igen. På sin blogg hyllades hon för att brutit ett tabu genom att våga prata om de svåra sakerna med att bli mamma. 

ANNONS EXTERN LÄNK

Shoppa sommarens trender hos Gina Tricot - handla här.

Gina Tricot

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Kitty Jutbring

Klick!