Laila Bagge om barnplanerna: Just nu har vi lagt den biten på is

avJakob Meijer

Laila Bagge, 46, och Korosh Kananian, 28, har lagt gravidplanerna på is.

Det avslöjar hon för Hänt.

Nu berättar Bagge att nästa steg kan bli äggdonation.

– Korosh har tagit emot mina barn med öppna armar, och det skulle jag också göra om det var hans, säger hon till Nöjesbladet.

Laila Bagges kamp för att bli gravid har varit en följetong i senaste säsongen av ”Lailaland”.

I programmet har tittarna fått se henne ta hormonsprutor. Det har även sagts att tv-profilen har tre procents chans att bli gravid.

Efter säsongsavslutningen avslöjar hon nu för Hänt att hon avslutat försöken med hjälp.

– Just nu har vi lagt den biten på is, för att tänka på “ska vi orka fortsätta så?” och “hur länge?” eller “vad är nästa steg?“. Det är väl lite där vi är. Så vi vet inte riktigt vad nästa steg är, och det ska vi fundera lite på, säger hon till sajten.

Diskuterar äggdonation

I en tidigare intervju med Nöjesbladet berättade Laila Bagge att paret diskuterat vad nästa steg ska bli.

– Det vi har diskuterat är att om jag inte kan så får vi ta en diskussion om hur vi går vidare då. Och när vi går vidare har man inte lika bråttom längre. Eller det är klart man har bråttom, men det är inte att det är nu, nu, nu, säger hon och fortsätter.

– Då blir det i så fall att det blir Koroshs biologiska barn och inte mitt. Han har tagit emot mina barn med öppna med armar, och det skulle jag också göra om det var hans. Det blir mitt barn, men inte biologiskt. Då talar vi om en äggdonation.

De har ännu inte tagit något beslut.

– Nej, det har vi inte gjort än faktiskt. Man får smälta lite och tänka på hur länge vi orkar hålla på. Det är mer en tanke. Allt handlar om var man är i livet och om man är beredd på att göra den resan.

Foto: Pontus Orre
Laila Bagge och Korosh Kananian.

Tar beslut nästa år

Mycket handlar också om vad pojkvännen Korosh vill.

– Han har fortfarande sagt: ”Jag älskar dig vad som än händer och för att du är du. Går det inte så är jag nöjd med dina barn och att jag får vara en del av det”. Det är väldigt fint sagt. Det är absolut inte han som är påstridig på något sätt. Det är mer att vi kände tillsammans att det vore mysigt.

Laila Bagge tror att de vet mer de kommande månaderna.

– Det är så svårt att säga var man står någonstans sen. Jag vet bara var jag är nu. Jag trodde ju aldrig att jag skulle vilja ha fler barn när jag gick igenom min skilsmässa. Men där ändrade man ju sig. Livet går upp och ner. Men än så länge har vi inte tagit något beslut. Det blir väl under 2019 vi gör det.

ARTIKELN HANDLAR OM