Världstjärnan har fått barn – med svenske konstnären

avJosefin Silverberg

Ricky Martin, 47, har blivit trebarnsfar.

Världsstjärnan har tillsammans med sin make, svensk-syriske konstnären Jwan Yosef, 34, välkomnat en flicka till familjen.

”Vi är utom oss av lycka att kunna berätta att vi blivit föräldrar till en vacker och frisk flicka” skriver Jwan Yosef på Instagram.

1 av 2 | Foto: Instagram
Dottern har fått namnet Lucia.

Livin' la Vida Loca-sångaren Ricky Martin lever sedan länge ett lugnt familjeliv. 2008 blev han via surrogatmödraskap pappa till tvillingpojkarna Matteo och Valentino.

2016 syntes han för första gången offentligt med svensk-syriske konstnären Jwan Yosef då de minglade på röda mattan under en gala i São Paulo, Brasilien.

I en intervju med TT har Yosef berättat om hur romansen började; Ricky Martin kontaktade honom på Instagram och de chattade intensivt under ett halvår innan de till slut träffades på riktigt.

Paret är numera gifta och bor tillsammans i Los Angeles.

– Vi har växlat löften och skrivit under de papper vi behöver skriva under. Det känns fantastiskt. Jag kan inte presentera honom som min fästman. Han är min man, han är min make, berättade Ricky Martin för E-online under förra året.

”Speciell tid för oss”

Mer än tio år yngre maken Jwan Yosef är utbildad konstnär vid Konstfack i Stockholm. I början av december befann de sig i Sverige för Yosefs utställning på galleriet Stene Projects i Stockholm.

”Firar min makes fantastiska soloutställning i hans hemstad! Jag är så stolt över dig”, skrev Ricky Martin på Instagram.

– Det är en homecoming för oss båda. Han är väldigt nära min familj och han gillar Stockholm. Vi trivs här, sa Jwan Yosef till TT då.

Dottern har fått namnet Lucia Martin-Yosef.

”Vi är utom oss av lycka att kunna berätta att vi blivit föräldrar till en vacker och frisk flicka, Lucia Martin-Yosef. Det har varit en speciell tid för oss och vi kan inte bärga oss för att se vart den här stjärnbebisen kommer att ta oss. Både hennes underbara bröder och jag och Ricky har förälskat oss i Lucia”, skriver Jwan Yosef på Instagram.

Här är kändisarna som fått barn 2018 01:06
ARTIKELN HANDLAR OM