Bagges barn hånas - nu går hon till attack

Foto: ”Många har klagat på att jag inte visar upp Kits ansikte”, skriver Laila Bagge Wahlgren på sin blogg.
NÖJE

Carola har kritiserats för att hon visat upp sitt barn för ofta. Nu går Laila Bagge Wahlgrens bloggläsare till attack – om det motsatta.

– Många har klagat på att jag inte visar upp Kits ansikte, skriver Laila Bagge Wahlgren på sin blogg.

Bloggaren och tv-profilen Laila Bagge Wahlgren, 39, ser rött efter bloggläsarnas krav. Flera läsare går till angrepp eftersom hon inte vill visa upp sonen Kits ansikte.

Nu reagerar Bagge Wahlgren särskilt starkt mot en kommentar som lyder: "Fattar inte varför du döljer ansiktet på Kit. Är han så ful så du inte vill visa han".

– Det som stoppar mig från att göra detta är bland annat de läsare som "kräver" att jag ska göra det eller som kommer med hemska och sjuka kommentarer. Och jag tror inte att ni själva skulle tycka om att visa upp era barn under de omständigheterna, skriver Laila Bagge Wahlgren på sin blogg.

Sönerna exponeras olika

Hon har även fått reaktioner på att det görs skillnad på sönerna Kit (10 månader) och Liam, 9. Liam förekommer ofta på bild. Men Bagge Wahlgren förklarar att hon aldrig lägger upp en bild på Liam utan sonens godkännande.

– Sen kan man resonera ifall en nioåring är mogen att kunna välja det. Men där tar jag ett beslut som mamma som känner min son bäst att han är det, skriver hon.

Bagge Wahlgren har tidigare låtit Liam läsa hennes blogg, men kommer att sluta låta honom göra det ifall hon inte har kollat läsarkommentarerna på förhand.

– Det är ju egentligen sjukt att man ska behöva göra det, skriver hon.

Carola Häggkvist har fått utstå kritik eftersom hon exponerat adoptivdottern Zoe alltför hårt på bloggen. Nu kritiseras alltså Laila Bagge Wahlgren för det motsatta.