Klick!

Saade och Molly går skilda vägar

Av: 

Frida Hübenette Högberg

Karolina Skoglund

NÖJE

Exflickvännen Molly Sandén talar ut om uppbrottet: ”Jag har varit väldigt frånvarande”

Sångfåglarna Eric Saade och Molly Sandén var tillsammans i tre år. Nemo Hedén sprider nu 
rykten om varför paret gjorde slut.
Sångfåglarna Eric Saade och Molly Sandén var tillsammans i tre år. Nemo Hedén sprider nu rykten om varför paret gjorde slut.

Ett av landets mesta superpar har splittrats efter tre år tillsammans.

I veckan bekräftade Eric Saade,­ 21, att han och Molly Sandén, 19, brutit upp – genom att ändra sin relationsstatus på Facebook från ”i ett förhållande” till ”singel”.

Strax därpå kommenterade Molly separationen på sin blogg.

”Den senaste tiden har jag var­it väldigt frånvarande, och som många av er misstänkt så beror det på att Eric och jag har gjort slut. Jag kommer inte kommentera det hela utan väljer att hålla det privat – för båd­as skull”, skrev hon.

Artisterna berättade i vår­as att de köpt en lägenhet tillsammans i Stockholmsområdet Birkastan. Enligt källor till Aftonbladet har Erics och Mollys relation varit skakig under en längre tid.

– De rykten om att de ska ha gjort slut för länge sedan stämmer inte. Men jag kan i alla fall säga­ att de inte har firat­ jul och nyår ihop, säger en person med god insyn i förhållandet.

När deras uppbrott blev offentligt började dokusåpadeltagaren Nemo Hedén att sprida rykten på Twitter om hur Eric betett sig i relationen med Molly.

Popstjärnan vill inte bemöta Nemos utspel:

– Vi kommenterar inte sådant skitsnack. Det är bara patetiskt med människor som pratar så, vi vill inte beblanda oss med dem. Vi har viktigare saker för oss, säg­er Erics manager Tomas Lingman till Klick!

ANNONS EXTERN LÄNK

Upptäck höstens nyheter från Carin Wester – handla hos Åhléns här

Åhléns

Publisert:

Aftonbladet

/

Nöje

/

Klick!

ÄMNEN I ARTIKELN

Klick!