Kristoffer Triumf: ”Det kommer kännas jättetomt”

Får stöd av fästmön

1 av 2 | Foto: Alexander Larsson Vierth/TT
Kristoffer Triumf.

avStina Dahlgren

NÖJE

Ikväll firar en av Sveriges största podcaster 300 avsnitt.

Trots succén med ”Värvet” är programledaren Kristoffer Triumf orolig.

– Jag tänker att det kommer kännas jättetomt när det är över, säger han.

Ikväll firar Kristoffer Triumf och podcasten ”Värvet” 300 avsnitt. Inför publik på Cirkus kommer han att intervjua komikern Henrik Dorsin, Broder Daniel-sångaren Henrik Berggren och sångerskan Little Jinder.

– Vi tyckte alla som jobbade med det att det var en bra mix. Det är tre väldigt olika personligheter, säger Kristoffer Triumf.

Cissi Wallin och Clara Henry kommer vara konferencierer för jubileumsavsnittet som blir de tredje avsnittet som spelas in framför en publik.

– Min podcast är ju inte så publikvänlig i vanliga fall så då får man hitta på saker så det ska bli mer visuellt för publiken.

Rädd för sina känslor

Han är nervös inför inspelningen på Cirkus. Trots att han har gjort 300 intervjuer är han nästan aldrig helt säker på sig själv.

– Och detta är det största projekt jag har gjort. Det är fem profiler som jag måste göra rättvisa.

Han är också rädd för sina känslor efter firandet.

– Jag tänker att det kommer kännas jättetomt när det är över på kvällen och när jag hänger av mig flugan. Jag har en känsla av att det kommer bli lite postproduktions-blues, säger han.

Får stöd av fästmön

Kristoffer Triumf berättar att han får stöd av sin fästmö.

– Hon har hjälpt mig på massa sätt och är otroligt värdefull på alla sätt och vis. Hon är superengagerad i jubileumsavsnittet.

Han har förberett sig på känslan av tomhet och vet av erfarenhet hur han ska hantera det.

– Jag har haft problem med att inte känna mig behövd. Nu har jag har vaccinerat mig mot det genom att ha en härlig familj och ett kul jobb att gå till där jag kan få ett sammanhang igen, säger Kristoffer Triumf.

Jubileumskvällen “Värvet Live 300” går på Cirkus den 23 november.

ARTIKELN HANDLAR OM