Hilary Duff fruktar för sitt liv

NÖJE

Stjärnan jagas av två män

Foto: Förföljda Hilary Duff och pojkvännen Joel Madden har drabbats av stalkers.

En rysk man har flyttat till Los Angeles - bara för att bli ihop med Hillary Duff, 19. Tillsammans med sin kompis uppges han ha jagat Hollywoodstjärnan och hennes pojkvän Joel Madden, 26, sångare i Good Charlotte.

I torsdags lämnade hon in en ansökan om besöksförbud mot de aggressiva förföljarna.

Enligt dokumenten har den 19-årige ryssen och den 50-årige kändisfotografen upprepade gånger tagit kontakt med stjärnans manager. De har dykt upp utanför Duffs mammas hem, på pojkvännens konserter och i områden paret ofta besöker.

Ryssen uppges ha sagt att han ska köpa ett vapen och han "har hotat att döda sig själv och göra något dramatiskt” för att få Duffs uppmärksamhet, eftersom han ”tror att de är menade för varandra”.

Han emigrerade från Ryssland för två år sedan för att försöka bli ihop med Duff. Dessutom har han hotat att han ska "göra sig av med alla fiender" som står i vägen för dem. Som pojkvännen, Joel Madden.

Enligt dokumenten fruktar Hilary Duff för sitt liv. Hon vill att både ryssen och kändisfotografen ska tvingas hålla sig minst 100 yards (91 meter) från Hilary, hennes syster Haylie, Joel Madden och hans tvillingbror Benji.

Sandra Wejbro

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!